Özel Kuvvetler’de suikast pususu

Özel Kuvvetler Komutanlığı’ndaki çatışmada bir darbeci subay kaçmak yerine Org. Aksakallı’ya suikast için karargahta saklandı.

Özel Kuvvetler’de suikast pususu
Özel Kuvvetler’de suikast pususu
GİRİŞ 01.08.2016 09:24 GÜNCELLEME 01.08.2016 10:51
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı’nın yaveri olan astubay başçavuş Ömer Halisdemir, darbeci general 1. Özel Kuvvetler Tugay Komutanı Tuğgenaral Semih Terzi’yi alnının ortasından vurarak darbecilerin özel kuvvetleri ele geçirmesini önleyen ateşi açmıştı. Ancak darbecilerin, hain planlarını sadece o gece ile sınırlı tutmadıkları açığa çıktı. O gece çatışan darbeci askerlerden rütbeli bir subayın, darbeciler bastırılırken, kaçmak yerine karargahta saklandığı ve Aksakallı’yı öldürmek için pusuya yattığı tespit edildi. Suikastçı asker, darbe gecesi  ölen ve yaralananların yanı sıra gözaltılar nedeniyle oluşan boşluğu kullandı. Kaçmak yerine saklanan hain, askerlerle birlikte karavana yiyip, onlarla birlikte koğuşlarda yattı, tıraşını oldu.

ASKERLERLE BİRLİKTE

Olağanüstü durumdan faydalanarak askerlerin arasına sızan suikastçı, bir hafta fark edilmeden bu şekilde dolaşıp, amacını gerçekleştireceği anı bekledi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Eylem için harekete geçtiğinde kıskıvrak yakalanan suikastçının, suçunu itiraf ederek, “Kendisine, Kuvvet Komutanı’nı öldürme görevinin verildiğini ve bunu gerçekleştirmek için bir hafta boyunca karargahta kalarak görevi yerine getirmeye çalıştığını” söylediği öğrenildi.

Star

YORUMLAR 10
  • ali san 7 yıl önce Şikayet Et
    Suikastçıların ailesini-sülalesini yok edin.
    Cevapla
  • sati 7 yıl önce Şikayet Et
    rusyayi kimse ornek vermek istemez.. ama en azindan adamlar daki disiplin ve sonuc bakimindan etkisi ortada..!kimse yan cizemiyor..! ya da amerikayi alin diyecegim ama....
    Cevapla
  • musti34 7 yıl önce Şikayet Et
    askerliğini yapmış herkes bilirki böyle bişey olmaz olmuşsada buda demek oluyorki orda daha darbeci çok olmalıki bu deyüz bir hafta gizlendirilmiş burdaki soruşturulma derinleştirilsin
    Cevapla
  • İhtiyar 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu gidiş iyi değil derhal radikal önlemler alınmalı
    Cevapla
  • Türk Mücahid 7 yıl önce Şikayet Et
    o koğuşlarda kalan ve asker arkadaşını tanımayan ve bu zevatın ne işi var bur da demeyenleri de alın içeri !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!