FETÖ okuduğu topraklara bakın kaç para aldı

Gülen'in 'Himmet' adı altında, Türkiye'nin 81 vilayetinden getirilen toprakları okuyup üflediği için 100 milyon TL aldığı öğrenildi.

FETÖ okuduğu topraklara bakın kaç para aldı
FETÖ okuduğu topraklara bakın kaç para aldı
GİRİŞ 11.08.2016 02:02 GÜNCELLEME 11.08.2016 02:03
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe girişimini gerçekleştiren terörist elebaşı Fethullah Gülen'in 'Himmet' adı altında gerçekleştirdiği sözde bağış skandalına bir yenisi daha eklendi.

Gülen'in, Türkiye'de cemaate 'Himmet' sağlamak amacıyla 81 vilayetten getirilen toprakları okuyup üflediği ve bunun için sözde bağış yapmak isteyenlerden 100 milyon TL aldığı öğrenildi.

Türkiye'nin genelinde, FETÖ elebaşının giydiği cübbenin de aynı şekilde sözde bağış adı altında satışa sunulduğu ve bu cübbeyi alanın en büyük 'Himmet'i sağladığı ifade edildi.

SADECEHABER

YORUMLAR 14
  • hasbihal 7 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ mensupları eğer tövbe etmezlerse cehennem onları bekliyor olacak. Tövbe edenler ise namazlarını iade etsinler. Zira şirk koştuklarından putperest hükmündeler. Yeniden iman etmeleri ve gusül almaları gerekir.
    Cevapla
  • ozan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah im akıl fikir ıhsan eylesin inşallah. Diyecek kelime bulamıyorum!
    Cevapla
  • eski yeni 7 yıl önce Şikayet Et
    sıla midir nedir ne olduğu belli rengini verdi ya fetö cu apla ya fetö cu gezizeka yada arka zeka
    Cevapla
  • eski yeni 7 yıl önce Şikayet Et
    fetö adını müslüman diye koydu hıristiyan lik çırak ligi oldu yahudilik ustalık oldu hashasi lik yüksek lisans si gelsin de türkiye ye jubilesini burda yapsin
    Cevapla
  • ulema 7 yıl önce Şikayet Et
    buna kısaca ŞİRK diyoruz. çekirdekten yetişme tüm fetöcüleri bu şarlatanı günahsız diyerek peygamber hatasız diyerek ilah muamelesi yapmıştır. bunu söyleyince hopluyorlar ama hakikatte yaptıkları da apaçık bir şirktir. şirkin hükmü de bellidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!