Gaziantep saldırısında flaş gelişme

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, olay yerinde yapılan incelemelerde bir adet parçalanmış canlı bomba yeleği bulunduğunu açıkladı.

Gaziantep saldırısında flaş gelişme
Gaziantep saldırısında flaş gelişme
GİRİŞ 21.08.2016 12:01 GÜNCELLEME 21.08.2016 12:32
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, olay yerindeki incelemelerde canlı bomba yeleği ele geçirildiği belirtildi. Açıklamada, "20 Ağustos 2016 Cumartesi günü akşam 22.50 saatlerinde Gaziantep Şahinbey ilçemiz Beybahçe Mahallesinde yapılan bir düğüne canlı bombayla düzenlenen terör saldırısında bugün itibariyle 50 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 94 vatandaşımızın da yaralandığı anlaşılmıştır. Olaydan sonra Cumhuriyet Başsavcılığımızca 2 Cumhuriyet Başsavcı vekili, 4 Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiş olup, olay yeriyle ilgili polisle birlikte inceleme başlatılmış, olay yerinde bir adet parçalanmış canlı bomba yeleği elde edilmiştir" denildi. 

Saldırıda ölenlerin otopsi işlemleri sonuçlandırılarak kimliği tespit edilenler cenazelerin ailelerine teslim edilmeye başlandığı belirtilen açıklamada, "Olayın fail veya failleri hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca yoğun bir çalışma yapıldığı bir takım bilgi ve bulgulara ulaşıldığı, fail veya failler hakkında bir kanaat oluştuğu, ancak soruşturmanın selameti açısından bu husustaki bilgilerin netleşmesi halinde kamuoyuyla paylaşılacaktır. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturmalar büyük bir titizlikle devam etmekte olup, soruşturmanın sonucu ve safahatı hakkında ayrıca ilgi verilecektir" ifadeleri kullanıldı. 

YORUMLAR 8
  • Emin 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayi yàpalar turkiyde 12 veya 14 yas cocular hangi ulkede gelebilir pas à port kulanman cocuk bunlàr kulanan o. Cevrede peu iside benzemiyor gazi antep olayi
    Cevapla
  • Turkuaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Kamil senin adin muhalefet kamil olsun.muhalefet yapacagina yorum yap.
    Cevapla
  • sunun 7 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeye girmeden çözemeyiz... meclise tekrar sunulmalı.
    Cevapla
  • fth23 7 yıl önce Şikayet Et
    suriyeye tüm devletlerin onayını almadan giremeyiz zaten girsekte riskli olur şu an.şu an yapacağımız tek şey var muhalifleri iyi eğitip ve son teknolojik silahlarla donatıp savaşı şu an böyle sürdürmek.
    Cevapla
  • Misafir rr 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu ingiliz ve Almanlar a ve abd ye haddini bildirin siz kimsiniz bizim ülkemize karışıyorsunuz özellikle ingiltere onların ülkelerini karıştırın bizimle uğraşacak vakitleri olmasın
    Cevapla
  • serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    acele davranilmasi lazim suriye ve kandile girilmesi lazim yoksa kotu olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok