Kanlı terörist 'Hendekçi' yakalandı!

PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H’nin Ege Bölge sorumlusu, MİT ve İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün operasyonu neticesinde yakalandı.

Kanlı terörist 'Hendekçi' yakalandı!
Kanlı terörist 'Hendekçi' yakalandı!
GİRİŞ 26.08.2016 22:43 GÜNCELLEME 26.08.2016 22:45
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele Şube Müdürlü’ğü ekipleri, terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H’ye yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda yakalanan YDG-H’nin Ege Bölge sorumlusu T.A., tutuklanarak cezaevine konuldu.

Amacı Ege Bölgesi'ni kana bulamaktı 

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, T.A.'nın Kuzey Irak bölgesinde hem silahlı hem ideolojik eğitim aldığı ifade edildi.

Teröristin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde yaşanan hendek kazma olaylarını Ege’deki illere taşımayı hedeflediği kaydedildi. T.A’nın gençleri ve çocukları kandırarak önemli günlerde sokağa çıkartıp polisle karşı karşıya getirmek için örgütlediği de ortaya çıktı. 

YORUMLAR 69
  • EMRE HAZIMLI 7 yıl önce Şikayet Et
    düşünsenize bunu sizin elinize verdiklerini. bunun cezasını vermek sana düşüyor deseler.istediğin şekilde cezasını ver heryol serbest deseler. kim istemez böyle bir leşi caanım vatanımdan temizlemeyi. içeride yediği içtiği kan olup aksın.kimlerin ahı varsa bedduası varsa hepsi bu dünyada en ufak zerresine kadar tecelli etsin. ahiretini söylemeye gerek yok zaten , onu orda şaanına yakışır şekilde karşılarlar nasıl olsa ...
    Cevapla
  • Hakikat Eri 7 yıl önce Şikayet Et
    Asın bu alçak hain
    Cevapla
  • Urfa 7 yıl önce Şikayet Et
    Kollarnı ve bacaklarnı çaprazlama kesin
    Cevapla
  • ibo 7 yıl önce Şikayet Et
    idam var huzur var türkiyede idam olmazsa olmaz
    Cevapla
  • vatandaaaaaaaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerekli bilgiyi al ve hemen infaz.Bazı cins hayvanlar vardır nekadar evcilleştirirsen evcilleştir asla evcileşmez ilk fırsatta sahibini ısırır.Onun için bu türlerin hemen öldürülmesi gerekir.Vatandaş bunların içeride kendi parası ile beslenmesini istemiyor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saçlarına kına yakıp asker çorbası içtiler: 57. Alay Vefa Yürüyüşü başladı
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri