Öldürülen komutanın eşi mal kaçırmak istedi

Şehit Ömer Halisdemir'in öldürdüğü darbeci Semih Terzi'nin eşi, noterde mal kaçırmak isterken katip tarafından fark edildi.

GİRİŞ 27.08.2016 07:04 GÜNCELLEME 27.08.2016 16:34
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Ankara'da kanlı darbe girişimi gecesi Özel Kuvvetler'e girmek isterken Kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in vurarak öldürdüğü darbeci general Semih Terzi'nin tutuklanan eşi Nazire Terzi, 15 Temmuz'dan yaklaşık bir ay sonra üzerindeki mal varlıklarını üçüncü kişilere devretmek için vekalet vermek üzere Ankara'da bir notere gitti. Noterde çalışan katip Nazire Terzi'yi tanıdı ve işlemi yapmayarak ölen darbeci komutanın mallarının üçüncü kişilere geçmesini önledi.

Darbeci general Semih Terzi'nin tutuklanan karısı Nazire Terzi'nin darbe girişiminden yaklaşık 1 ay sonrasında Ankara'da bir noterde çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

Nazire Terzi, mal varlıklarını üçüncü şahıslara aktarmak için Ankara'daki bir noterde vekaletname vermek isterken, noter katibi Kerem Sağlıklı onu tanıdı ve işlemi yapmadı. 

Darbeci Vatan haini generelin eşi Nazire Terzi'yi tanıyan ve bıçakla kovalayan noter katibi Kerem Sağlıklı, Show haber'e yaptığı açıklamada, "Vekaletname eğer yapılsaydı, intikal edilecekti ve darbeci Semih Terzi'nin tüm malları kaçırabiliyordu. Bu işlemde Ömer Halisdemir gibi bir yiğidin ve 250 tane şehidin hakkı var. Bu hakları yedirtemezdim" dedi.

Kahraman Astsubay Ömer Halisdemir tarafından alnından vurulan darbeci general Semih Terzi'nin eşi, geçtiğimiz günlerde tutuklanmıştı.

(Kaynak: Habertürk)

YORUMLAR 44
  • cahit cıngı 7 yıl önce Şikayet Et
    bende katılıyorum o netercininde fetöcülerle bi baglantısı olabilir nede olsa hakim ve savcılardan alınıyor noterler
    Cevapla
  • cahit 7 yıl önce Şikayet Et
    kesin o Noterin sahibide Fetöcüdür okadın önceden konuşmadan o Notere gitmemiştir
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    her haliyle asilVATANIN aslan evlatları dikkatlidir noter memurumuzu yürekten kutlar tebrik ederim. el ele tüm kurumlar kardeşçe hainlere karşı mücadeleye devam VATAN VATAN VATAN
    Cevapla
  • Huseyn Ciftci 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah FETÖ'nün de ekibinin de belasını versin. Ama bu videodaki adam tamamen kameralara şov yapıyor. bıçak çektiği filan da yok. tuhaf birtakım hareketlerle depreniyor. kameraların orada olduğunu bildiği için kameraya oynuyor. ayrıca kadının bıçak çekilecek bir durumu da yok. vekalet işlemini yapmazsınız olur biter. bu bana çok komik geldi. bana sorarsanız, bu haberketleri yapan adamın kendisi FETÖ'cü olabilir. kendisini kamufle etmek için bu hareketleri yapıyor. hakkaten komik.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Helăl olsun, nasıl da uyanıklık yapıp tanıdı,... Bin kere helăl olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler