FETÖ’nün medya yapılanmasına 35 gözaltı kararı

Cumhuriyet Savcısı Murat Çağlak tarafından yürütülen FETÖ’nün medya yapılanması soruşturmasında 35 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

FETÖ’nün medya yapılanmasına 35 gözaltı kararı
FETÖ’nün medya yapılanmasına 35 gözaltı kararı
GİRİŞ 30.08.2016 09:29 GÜNCELLEME 30.08.2016 17:33
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

FETÖ soruşturması kapsamında medya yapılanması iddialarına ilişkin bu sabah operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında gazetecilerin de bulunduğu 35 kişi hakkında gözaltı kararı var.

Hakkında gözaltı kararı verilen Ergun Babahan, Prof. Dr. Osman Özsoy ile Şemsettin Efe’nin yurtdışında olduğu tespit edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcısı Murat Çağlak tarafından yürütülen FETÖ’nün medya yapılanması soruşturmasında 35 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Evlerinde arama yapılan 9 kişi gözaltına alındı.

GÖZALTINDAKİ 9 İSİM

Operasyonda İstanbul’da hurriyet.com.tr editörü Dinçer Gökçe, Nurullah Öztürk, Rasih Yılmaz , Murat Aksoy, Abdullah Alparslan Akkuş, İskender Yunus Tiryaki, Levent Arap; Ankara’da Ömer Şahin; Kocaeli’nde ise Ayhan Şimşek gözaltına alındı.

HAKKINDA GÖZALTI KARARI VERİLEN İSİMLER

Sabah’ın iddiasına göre ayrıca, kapanan Radikal gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can Sağlık, kapanan Meydan gazetesi yazarı Atilla Taş, kapanan Zaman gazetesi temsilcisi Kerim Balcı, Türk Solu Dergisi’nden Gökçe Fırat, kapanan Zaman gazetesi yazarı İhsan Yılmaz, kapanan Bugün gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt,  Fethullah Gülen’in yeğeni Samanyolu TV spikeri Kemal Gülen de gözaltı listesinde yer alıyor.

YORUMLAR 23
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Osman ozsoy darbe girisiminden gunler haftalar once ciyak ciyak darbeyi haber veriyordu sevine sevine hincla kinle, sokaga cikma yasak deyin bakalim disarda sinek bile ucmaz bu halk pisirip kalir imamlar camisine gecemez gibi yorumlar yapan osman ozsoysuz degilmi bu ? Bu gibi bir adama gozalti karari daha yenimi cikmis? Allah gunah yazmasin varya herifin tipini gorunce icim kalkiyor hele o hainimtrak tebessumu direk istifra edesim geliyor. Necis ruh halleri suratlarina vurmus ! Bu adam icin nasil olurda gozalti karari daha yeni cikar inanamiyorum. Herif daha ne yapmasi lazimdi, eline tabanca alip halka saldirmasimi lazimdi anlamadim bu isi ben
    Cevapla
  • cenğiz kara 7 yıl önce Şikayet Et
    Atilla taş denen soytarı twittirda hala atıp tutuyor gözaltına daha alamadılar galiba yoksa kaçmasınımı bekliyorlar görün bakın kaçacak ve yurt dışında ahkam kesecek....
    Cevapla
  • cenğiz kara 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazıyı okudum hakkında gözaltı kararı verilen isimlerin çoğusu yurt dışına kaçmayı bırak yerleştiler iş kurdular hey yavrum hey adalet sadece gariban vatandaşlara işliyor....
    Cevapla
  • cenğiz kara 7 yıl önce Şikayet Et
    Osman özsoy hakkında yenimi gözaltı kararı verilmiş tebrikler darbenin üzerinden 45 gün geçmiş şaka mısınız kardeşim .....
    Cevapla
  • demirci 7 yıl önce Şikayet Et
    Osman keşke Albay olsaydın kaçarken.Niye mi? Bilmem kendine sor.Bi bildiğin vardır.Sen anladın onu boşuna domuzluk yapma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu