"Lahmacuncu komiser" FETÖ'den tutuklandı

17-25 Aralık sürecinde dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve oğullarının ofisinde arama yapan komiser tutuklandı.

"Lahmacuncu komiser" FETÖ'den tutuklandı
"Lahmacuncu komiser" FETÖ'den tutuklandı
GİRİŞ 01.09.2016 12:48 GÜNCELLEME 01.09.2016 12:48
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bitlis'te Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan başkomiser tutuklandı. Alınan bilgiye göre, 17-25 Aralık sürecinde dönemin Çevre ve Şehircilik BakanıErdoğan Bayraktar ve oğullarının ofisinde arama yapıldığı sırada lahmacun siparişi verirken görüntüleri sosyal medyaya yansıyan, o dönem  "komiser" olarak görev yapan Recep Can, halen bulunduğu Bitlis'in Hizan ilçesinde yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli  Can, savcılık sorgusu sonrası tutuklanma talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Şüpheli Recep Can, mahkemedeki sorgunun ardından "terör örgütü üyesi  olmak" suçundan tutuklandı. Başkomiser Can hakkında daha önce de "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yasa dışı dinleme, resmi belgede sahtecilik, Askeri Casusluk, devletin  güvenliğine ilişkin bilgileri temin etme" suçlarından soruşturma yürütülmüştü.

YORUMLAR 17
  • lahmacuncu 7 yıl önce Şikayet Et
    lahmacuncu siyasetçi ağabeyleri dışarda oldukça, bunların içeride kebabı eksik olmaz, 81 emniyet müdürünün 74 fetöcü ise, 550 m.v. kaç tanesi Fetöcüdür, kartvizit arkasına felanca hamilimdir şeklinde refarans yazan!
    Cevapla
  • Koncerto 7 yıl önce Şikayet Et
    Anca üfürmeyi öğrenmişsiniz! Dediğin gibi olsa çoktan istifa edip hükümeti düşürürlerdi! Aralık darbesinden sonra o tuzluklar zaten defoldu! Aradığın paralelciler chp de bil bakalım niye? Paralelci hainler seçimde kime oy istediler!
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö olayında sakın gevşeme göstermeyin en ufak bir bağlantıda içeri alın. Çok önemli.
    Cevapla
  • keremm 7 yıl önce Şikayet Et
    reisi bu mücadelede yalnız bırakmayın,ADAM tek başına mücadele yürütüyor,insnların canını sıkmayın,dik durmasını iyi öğrenin,iki günde pers etmeyin,çoluk çocuğumuzun geleceğini düşünün,palazlandırmayın
    Cevapla
  • Mustafa Yıldırım 7 yıl önce Şikayet Et
    Acısı bol Lahmacun söyleyin su haine diyecegimde zehir zıkkım olsun yemesin acından ölsün
    Cevapla
  • RUHİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Meymenetsizin oturuşa bakar mısınız. Türkiye onun Yunanistana ortakmış gibi.
    Cevapla
  • Karakaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Oturuşu bile Kendinden nefret ettirmeye yetiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?