FETÖ’nün ‘Subaylar’ sistemi deşifre oldu!

FETÖ üyesi subayların okullara girişten itibaren nasıl yetiştiği ve adım adım öğrenci olma, askerliğe geçiş gibi süreçleri deşifre oldu.

FETÖ’nün ‘Subaylar’ sistemi deşifre oldu!
FETÖ’nün ‘Subaylar’ sistemi deşifre oldu!
GİRİŞ 08.09.2016 14:22 GÜNCELLEME 08.09.2016 14:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü FETÖ'nün Askeri personel düzeyinde kadrolaşması sürecinde yaşananlar, ve örgütün çalışma biçimine yönelik yeni bir gelişme yaşandı.

Örgüt hiyerarşisinde Askeri Personele talimat veren 'Abi-Abla' sıfatlı örgüt yöneticilerine yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 27 kişinin sorgusunda önemli tespitler yapıldı.

HARP OKULU SORULARINI VERİP KAMPA ALDILAR

Buna göre Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce yapılan operasyon ile gözaltına alınan 5'i askeri personel 27 kişinin sorgusunda Harp Okulu ve Harp Akademisi sınav sorularının öğrencilere verildiği, soruların veriliş tarihinden itibaren bu öğrencilerin 'ABİ' tabir edilen örgüt yöneticileri tarafından 'KAMP' adı altında belli yerlerde tutularak soruların ezberletildiği belirlendi.

SUBAYLAR SADECE 'ÖRGÜT AİLESİ' KURABİLDİ

Söz konusu isimlerin sorgusunda Örgüt mensubu Subayların istediği kişilerle evlenmesine izin verilmediği ve evleneceği kişinin FETÖ yöneticileri tarafından belirlendiği ortaya çıktı. Buna göre ortaya çıkan 'Örgüt ailesi' Erkekler abiye, kadınlar ablaya bağlanacak şekilde kurulmuş oluyordu.

TÜM AİLEDE BANK ASYA HESABI

Anlatılan yolla teşekkül eden ailenin örgüt ekonomisine dahil edilmesi adımının ise; Eşlerin birinci derece yakınlarının tamamına Bank Asya hesabı açılması ile gerçekleştiği belirlendi.

KAYNAK: SABAH.COM.TR
YORUMLAR 3
  • Adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu asil millet olumune arkanızda devletin ve özel sektörün tum kurumlarından .acil temizlenmeli. 79 milyon bu hainleri barındırmayacak bu mesele evlatlarımızın geleceği vatanımızın bekaaa meselesi zerre geri adım yok sonuna kadar temizlik şart
    Cevapla
  • Temel candan 7 yıl önce Şikayet Et
    Tam mafyatik bir duzen
    Cevapla
  • musti34 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar öyle bir hainlerki yetiştirdikleri insanların bile haberi yok yaptıklarından lanet olsun size fetö
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış