Genç iş adamını, nişanlısının yanında öldürdüler!

Bursa'da 25 yaşındaki genç iş adamı, 5 gün sonra evleneceği nişanlısının yanında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Genç iş adamını, nişanlısının yanında öldürdüler!
Genç iş adamını, nişanlısının yanında öldürdüler!
GİRİŞ 12.09.2016 16:12 GÜNCELLEME 12.09.2016 16:24
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Mustafakemalpaşa İlçesi'nde oto alım satım işleri yapan Barış Kösa, 5 gün sonra düğün yapacağı nişanlısı ile bayram ziyareti için yola çıktı. Genç adam Yalıntaş Caddesi üzerinde daha önce de aralarında husumet bulunan Ali A. ile karşılaştı.

İkili arasında tartışma çıkınca Barış Kösa, yanında nişanlısının olduğunu söyleyerek otomobiline binip olay yerinden uzaklaşmak istedi.

POMPALI TÜFEKLE KURŞUN YAĞDIRDI

Ancak Ali A. yanında bulunan pompalı tüfekle Barış Kösa'nın otomobiline ateş açtı. Tam 7 kez ateş açan Ali A.'nın tüfeğinden çıkan kurşunlara hedef olan Barış Kösa ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

NİŞANLISI ŞOKA GİRDİ

Olayın yaşandığı sırada otomobilde bulunan E.A ise yara almadan kurtuldu. Hareket halindeki otomobil ise bir kahvehaneye çarparak durabildi. Bu sıra da kahvede oturan iki kişi de hafif yaralandı. Katil zanlısı Ali A. ise polise teslim oldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 38
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    herkes olup biteni bile tam anlamadan yorum yapmış, saldırganı bırakmış bu öleni suçlamış, ne hale geldik, sırf bindiği araba lüks diye kıskançlık bilinçaltısı olsa gerek bu şahsı suçlamış, adam büyüklük yapmış ayrılmak istemiş, öbürü çekmiş vurmuş, Allah katında hangisi doğrudur sadece Allah bilir, yorumlara dikkat edelim lütfen
    Cevapla
  • Trafik çilesi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bireysel silahlanma gelecek 5 yılda ülkemizin en büyük sorunu olacak. Fetö bitecek, PKK bitecek tam işler rayına oturacak derken bireysel silahlanma yüzünden toplumdaki bu tip cinayetler hepimizi perişan edecek. Devlet kaçak silah satışlarını durdurmali, bu işi yapan soytarı ciğersiz okuma yazma bile bilmeyen mafya bozuntularını da hapse atmalıdır. Artık 3 kişinin 2' sinde silah var..
    Cevapla
  • Sahilinefendisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne ekersen onu biçersin evlat
    Cevapla
  • hakem 7 yıl önce Şikayet Et
    2 dk da yargıladın infaz ettin adamı
    Cevapla
  • ali baba 7 yıl önce Şikayet Et
    genç mafya da olabilir. 25 yaşında ben kyk bursumu nasıl öderim diye kara kara düşünüyordum.
    Cevapla
  • Sami Usta 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsi cahillik , gençlerimiz Kuran'ı okusa , anlasa bunların hiçbiri olmaz .
    Cevapla
  • konya 7 yıl önce Şikayet Et
    Kur an ı okusa anlamını bilmez araplar ukuyorda ne oldu eğitim düzen avrupada kavga kandavası olmaz bunlar kur anmi okuyor herşeyi dine bağlarsınız büyük torbil rüşvet bağişlar hediyeler adam ayirma ırkcılik hata bölgecilik hemşericilik menfaatcılik yaparsınız menfaata Allah şahitir yukarda dersiniz şahitlik yaptırirsiniz düzen bazlik yaparlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti