'ABD elçisi provokasyon arayışında'

ABD Büyükelçisinin Artvin’deki ziyaretini değerlendiren Memur-Sen Genel Başkanı, ziyaretin ortamı kaşımaya yönelik olduğunu vurguladı.

'ABD elçisi provokasyon arayışında'
'ABD elçisi provokasyon arayışında'
GİRİŞ 16.09.2016 21:13 GÜNCELLEME 16.09.2016 21:14
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ABD Büyükelçisi John Bass,'ın Artvin'deki arayışını provokasyon arayışı olarak değerlendirdi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, A Haber’de canlı yayınlanan Söz Teması adlı programa konuk oldu. Gündeme ilişkin önemli konuların konuşulduğu programda Yalçın değerlendirmelerde bulundu.

'FARKLI BİR DURUM VARDIR'

ABD Büyükelçisinin Artvin’deki HES ziyaretini değerlendiren Yalçın, ziyaretin ortamı kaşımaya yönelik olduğunu vurguladı. “Bass'in Artvin'deki arayışı provokasyon arayışıdır” diyen Yalçın, “ABD büyükelçisi bir şeylere müdahale ediyorsa, bir cümle kuruyorsa mutlaka altında farklı bir durum vardır. Geçen yıl önce bu FETÖ’nün yayın organlarının kapanması üzerine konuşmuştu. Daha sonra Belediyeler konusunda konuştu. Önceleri Diyarbakır’a ziyaret düzenlemişlerdi ve daha sonra bölge işin içinden çıkılmaz noktaya gelmişti. Şimdi de Artvine’e giderek HES’lerle ilgili ortamı kaşımaya çalışıyorlar. Millet her şeyi görüyor. Artvin üzerinde Bass’ın kirli amacını da herkes anlıyor” diye konuştu.

HEDEF TÜRKİYE AMA HESAPLARI TUTMUYOR

Türkiye’nin 96’dan sonra enerji politikalarında değişikliğe gittiğini ve birçok projenin geliştirildiğini söyleyen Yalçın, “Yerli milli projeler üst üste gelmesiyle bir anda 28 Şubat gündeme getirildi ve içimizdeki bazı ruhu Amerika’ya teslim edilmişler tarafından Türkiye’ye operasyon çekildi. Akkuyu projesi bitirildi, Gezi olayları başladı. Kuzey Irak petrolleri gündeme geldi, peşinden 17-25 Aralık hadisesi patlatıldı. Suriye’de operasyon yapılıyor orada bir terör koridoru oluşturulmak isteniyor nihayetinde Türkiye’nin, Suriye’yle, Ortadoğu’yla bağlantısı kesilerek Türkiye’ye bitirici darbe indirilmek isteniyor. Rahmetli Erbakan, eğer mesele Suriye ise, hedef Türkiye demişti ve gerçekten de hedef Türkiye. Ama hesaplar tutmuyor, çünkü şimdiye kadar yaptıkları her hesapta sonuç aldılar, ama bu kez duvara tosladılar bir türlü olmadı” diye konuştu.

YORUMLAR 8
  • Akinci 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun sayin büyügüm hislerime ortak olmussun hatta söyle soylim Almanyada calisiyorum isyerinde iki patron var biri izine hep Türkiyeye gider yinede hainlikte sinir yok öbürü hic isinden baska seye odalanmaz
    Cevapla
  • Dede korkut 7 yıl önce Şikayet Et
    Millet olarak milli meselelere tepkisiziz malesef, her şeyi siyasilerden bekliyoruz. Neden ABD büyük elçiliği önünde birikip bu konuları protesto etmiyoruz. Hem siyasiler üzerinde de bu konu baskı oluşturur, tepkilerini daha sesli verirler.
    Cevapla
  • Şahin Kara 7 yıl önce Şikayet Et
    Herhangi bir ülkenin Ankara'daki büyükelçisinin baraj inşastlarında ne işi olabilir? Derhal istenmeyen adam ilan edilmelidir. Çünkü bundan sonra derin analizlere, süslü kelimelere gerek yok; ya var olacağız ya da yok!
    Cevapla
  • Dobradobr 7 yıl önce Şikayet Et
    def edin şu soysuzları....... lanetli dangalak bunlar !!!
    Cevapla
  • İşine bak 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen de siyasete atılmak niyetindesin. Önce kendi işini yap. MemurSen bitmiş durumda. Torpil, adam kayırmacılık, haksızlık diz boyu. Her tarafınız fetöcü olmuş. Azıcık işinle ilgilen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli muharip uçak KAAN ikinci kez gökyüzü ile buluştu
Gelecek Partisi'nde restleşmeler! Davutoğlu'ndan ilginç çıkış: Şimdiden ilan etti