15 Temmuz soruşturmasında kritik karar!

15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili yürütülen ana soruşturmada Ergenekon, Balyoz ve Askeri Casusluk davaları da dahil edildi.

15 Temmuz soruşturmasında kritik karar!
15 Temmuz soruşturmasında kritik karar!
GİRİŞ 28.09.2016 14:04 GÜNCELLEME 28.09.2016 15:01

15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili yürütülen ana soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık tarafından darbenin ön hazırlığı olarak nitelendirilen Ergenekon, Balyoz ve Askeri Casusluk kumpas soruşturmaları darbe girişimi ana dosyasına dahil etti.

SAVCILIK RAPOR İSTEDİ

Genelkurmay Başkanlığı'na yazı gönderen savcılık, kapatılan özel yetkili savcılık tarafından açılan Balyoz, Ergenekon ve Askeri Casusluk davaları kapsamında hakkında soruşturma ve kovuşturma açılan muvazzaf askerlerin listesi istedi. Savcılık ayrıca bu soruşturmalar kapsamında görevden alınan ve emekliye ayrılan kişilerin yerlerine atanan askerlerin kimliklerinin tespit edilerek, darbe girişimine iştirak ettikleri iddiasıyla haklarında soruşturma yapılıp yapılmadığı yönünde rapor hazırlanmasını istedi.

YORUMLAR 1
  • Vatandaş 10 yıl önce Şikayet Et
    Şike dosyası yok mu?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sarıgüller soruşturmasında yeni gelişme! 11 yeni gözaltı: Bir okula da kayyum atandı
Gazzeli kardeşlerimizin sofrasına bir tabak sıcak yemek ulaştırmak için siz de destek olun