FETÖ'den gazete haberiyle yeni talimat

Türkiye'de yapılan operasyonlarla köşeye sıkışan FETÖ, kendisine tutunacak yeni ülkeler aramaya başladı.

FETÖ'den gazete haberiyle yeni talimat
FETÖ'den gazete haberiyle yeni talimat
GİRİŞ 30.09.2016 08:48 GÜNCELLEME 30.09.2016 08:54
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

 Şimdi de Almanya'da polislik sınavlarıyla ilgileniyor. FETÖ'nün Almanya'da çıkardığı yayın organı Zaman gazetesinde "Polislik başvurusu için KRV'de 30 Eylül son gün" başlıklı haberinde polis olmak isteyenlere başvuru için gerekli tüm ayrıntılar verildi.

ALMANYA’YA FETÖ UYARISI

Sabah gazetesinin haberine göre; FETÖ'nün Almanya'daki propaganda organı olan Zaman gazetesinde çıkan, örgüt üyelerine mesaj niteliğindeki haberde, üstü kapalı olarak "Alman polisine sızın" talimatı veriliyor. Gazetede başvuru için gerekli tüm bilgiler ayrıntısıyla verildi. Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki polislik başvurularını haberleştiren gazete, FETÖ mensuplarını Alman polisliğine girmeleri için örtülü olarak teşvik etti. Eyaletin Türk vatandaşlarına polis olma imkanı tanıdığı belirtilen haberde, son başvuru tarihinin 30 Eylül olduğu vurgulandı. FETÖ'nün yayın organında, Alman polisliğine başvuru için gerekli şartlar açıklanırken, 2 bin kişilik alım için internetten başvuru yapılabileceği ifade edildi. Almanya'da FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen 24 okul, yaklaşık 300 dernek ve 150 okul ve derslere yardımcı kurs bulunuyor. FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında birçok örgüt üyesinin de Almanya'ya kaçtığı biliniyor.

YORUMLAR 14
  • Mg1907 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunca masumun mazlumun ahını yanına bırakmaz. ölmeyi bilemeyecek bu iblis.sürüm sürüm sürünecek. göreceğiz İnşallah
    Cevapla
  • kasim 7 yıl önce Şikayet Et
    İslama zarar veren buyuk bir fitne bu adam hakkindan gelende buyuk bir lider ERDOGAN allah muzaffer eylesin
    Cevapla
  • istanbullu 7 yıl önce Şikayet Et
    şu iğrenç şeyin resmini kaldırın şeytan görmüşe dönüyorum
    Cevapla
  • sdgsdg 7 yıl önce Şikayet Et
    ya bıktık bunlardan git artık git
    Cevapla
  • Urfa63 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye 15 temmuz demokrasi zaferi ile dünyaya örnek olmuştur.Dünyanın her yerinde milli irade ve demokrasi olsun Tüm dünyada darbelere hayır onlar da artık bunları tanımıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor