Rüzgar Çetin tahliye oldu!

Rüzgar Çetin, "bilinçli taksir" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanığın aynı zamanda oy çokluğuyla tahliyesine karar verdi.

GİRİŞ 04.10.2016 14:00 GÜNCELLEME 04.10.2016 14:18
Bu Habere 211 Yorum Yapılmış

Savcı, Rüzgar Çetin'in 'bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına neden olmak suçundan 3 yıldan 22.5 yıla kadar hapsini istedi. Mütaalasını isteyen savcı Rüzgar Çetin'in tutukluluk halinin ise devamını istedi. Mahkeme heyeti Rüzgar Çetin'e 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi. Rüzgar Çetin tahliye edildi.

1 polisin şehit olduğu, 1 polisin de yaralandığı trafik kazası davasında mütalaasını açıklayan savcı; Rüzgar Çetin'in "bilinçli taksirle öldürme" suçundan cezalandırılmasını istedi.

Kazada hayatını kaybeden polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün eşi ve ailesinin, 8 ay sonra davanın 5’inci duruşması öncesi Rüzgar Çetin hakkındaki şikâyetlerini geri çektikleri ortaya çıkmıştı.  

''HIZLI DEĞİLDİM''

Rüzgar Çetin, mütalaaya karşı savunmasında ''Almış olduğum alkol azdır. Alkolün etkisi altında değildim. Yasal sınırlar içindedir. Ben kazaya sebep olacak hareket içinde olmadım. Kamera kayıtlarından da bellidir, hızlı değildim'' dedi.

Son sözü sorulan Çetin, "Çok üzgünüm, keşke olmasaydı. Bir insanı sevdiklerinden ayırdığım için üzgünüm'' ifadelerini kullandı. 

6 YIL 3 AY HAPİS CEZASI VE TAHLİYE EDİLDİ

Mahkeme heyeti Rüzgar Çetin'e 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi. Rüzgar Çetin, yattığı süregöz önüne alınarak tahliye edildi. Kararın oy çokluğuyla alındığı öğrenildi. 

DURUŞMADAN NOTLAR

Duruşma salonunda mağdur taraftan kimsenin olmaması dikkat çekti. Salonda Rüzgar Çetin'in yakınları ve arkadaşları var. Mahkeme heyetinin ise değiştiği öğrenildi. 

YORUMLAR 211
  • Mevlüt 7 yıl önce Şikayet Et
    Diyecek cok sey varda diyemiyor insan ta dilin ucuna geliyor da söyleyemiyor savcı umarım itiraz eder tekrar içeri girer bu canavar. Bu sehit polisimizin annesi babası yokmu ki bu davayı sürdürsün eşine bırakmasın
    Cevapla
  • ademoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Tahliye kararı veren hakimin, savcının, parmağı olan herkese çarpman dileğiyle...
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun be size
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    yine içer içer başka birinin canını yakar vebali bunları topluma sokanların olsun
    Cevapla
  • Yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    Koca parayla satilir devlet hakim polisini koruyamaz gorvi basindayken yaziklar olsun bu adaleti saglayanlara hakkimi helal etmiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Renault'dan yeni SUV! Symbioz resmen tanıtıldı
Bakan Güler'den İran'a tepki: Yaptıkları hoş değil