'Darbeci Terzi'nin eşi ihraç edildi'

Ömer Halisdemir'in vurduğu darbeci general Semih Terzi'nin doktor olan eşi Nazire Terzi'nin de kamudan ihraç edilenler arasında olduğu iddia edildi. .

'Darbeci Terzi'nin eşi ihraç edildi'
'Darbeci Terzi'nin eşi ihraç edildi'
GİRİŞ 30.10.2016 03:13 GÜNCELLEME 30.10.2016 05:56
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Resmi Gazete'de yayımlanan 675 sayılı KHK ile bazı bakanlıklar ve bağlı kuruluşlar ile bazı kamu kurumlarından toplam 10 bin 131 kişi kamu görevinden çıkarıldı.

Darbeci general Semih Terzi'nin doktor olan eşi Nazire Terzi'nin de ihraç edilenler arasında olduğu iddia edildi.

KAMUDA İHRAÇ EDİLENLERİN TAM LİSTESİ!

TIKLAYINIZ...

Nazire Terzi, eşinin ölümünün ardından GATA'ya giderek usulsüz bir şekilde otopsi raporunu sorgulatmak istemiş ve eşinin mallarını kaçırmaya çalışmıştı. Terzi, daha sonra FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanmıştı.

Cuntacı Semih Terzi, 15 Temmuz darbe girişimi Astsubay Ömer Halisdemir tarafından vurulmuştu. Halisdemir, darbeci askerler tarafından şehit edilmişti.

YORUMLAR 42
  • hunting 7 yıl önce Şikayet Et
    ihraç yetmez, tutuklu yargılanmalıdır. hiç mi haberi yoktu hain eşinin faaliyetlerinden
    Cevapla
  • Darbesiz dünya 7 yıl önce Şikayet Et
    Darbeye karışanlara tabi ki zerre kadar af olmasın ama desteklediği yönünde delil yoksa acımasız olunmamalı. Adalet herkese lazım. Gördüğüm kadarıyla arada çok masum gitti. Bizzat tanıdıklarım var. Hükümet gereğini yapmalı.
    Cevapla
  • Enver 7 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanların kitabı Kur'an'da Yüce Allah, "Hiç kimseye başkasının günahı yüklenemez" buyuruluyor. Kocasının işlediği bir eylem yüzünden (kaldı ki nasıl bir kumpasa geldiği bile henüz belli değil, mahkeme süreci tamamlanmış değil, bir sürü soru işareti var) hanımını mesul tutup cezalandırmak islami değil. Buradaki (idam edin vs...) tarzı yorumlara bakılırsa İslamiyete rağmen müslüman olduğunu iddia eden, Kur'an'a muhalif, islama muhalif, peygambere muhalif ve dolayısı ile Allah'a muhalif ne çok müslüman görünümlü şey varmış. Keşke ait olduklarını iddia ettikleri İslamiyeti az çok bilse ve inansalardı. Toplumun büyük çoğunluğu ile gayyaya gidişini izlemek ne acı...
    Cevapla
  • alper____x______ 7 yıl önce Şikayet Et
    ne sacma kamudan ihrac ya idam edin yada sınır dışı tc vatndaşlgından cıkartın
    Cevapla
  • doktor 7 yıl önce Şikayet Et
    suç sahsidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray, Netanyahu'ya bir kez daha Refah uyarısında bulundu: Kara saldırısına karşıyız
Abdullah Ağar PKK'ya dev operasyon öncesi uyardı: Bu şeytanlık inşallah olmaz!