Yakalanan üst düzey PKK'lı yönetici kim?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK’nın üst düzey yöneticilerinden birinin ele geçirildiğini açıklamıştı. O teröristin Serhat Karayazı kod isimli PKK’lı olduğu iddia edildi.

GİRİŞ 30.10.2016 06:55 GÜNCELLEME 30.10.2016 18:20
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, terör örgütü PKK’nın üst düzey yöneticilerinden birinin ele geçirildiği yönündeki açıklamasında bahsettiği kişinin, PKK’nın üç liderden birisi olan ‘Bahoz Erdal’ kod adlı Fehman Hüseyin ile bağlantılı bir kişi olduğu öne sürülüyor.

Yakalanan kişinin Fehman Hüseyin’in yardımcısı ve aynı zamanda Diyarbakır bölge sorumlusu İskan Akyüz’ün sağ kolu Serhat Karayazı kod isimli PKK’lı terörist olduğu iddia ediliyor. Karayazı’nın, Şırnak kırsalında düzenlenen operasyonlarda yakalandığı, ardından da tutuklandığı ifade edildi. 

YORUMLAR 29
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Yilanmiş Yilanlara kurbanolun Yilan bir Cani Insanlari korkutmak icin kurduklari Ismiyle Adamkorkutdular Tukmilleti kortu yilani ocana girdi azkaldi Yilanin ocay iswicre Belgien Amerika
    Cevapla
  • Kanuni 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu itlerin keplerini roket atarak kopartin ...
    Cevapla
  • Cabbar 7 yıl önce Şikayet Et
    Karayilan iti.mūslūm itinin yaninda olmasin.ikiside ayni terörist.
    Cevapla
  • osmanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım artık yakalama sürecini ortadan kaldırın yakaladın mı gebertin çünkü bunlar çok bağrımızı yaktılar çok çocukları babasız ananların yüreğini yaktılar her gün şehit veriyoruz bu acıya yürek mi dayanır.
    Cevapla
  • birkıssadanbinhisse 7 yıl önce Şikayet Et
    idam istiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!