AK Partili vekil açıkladı: Gülen'in babası Ermeni

Fethullah gülen hakkında çok önemli bilgiler veren AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Fethullah Gülen'in annesinin Yahudi, babasının Ermeni olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 02.11.2016 12:01 GÜNCELLEME 02.11.2016 12:09
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Kanal A'da yayınlanan moderatörlüğünü Fatin Dağıstanlı'nın yaptığı Türkiye'nin Seçimi programına AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz konuk oldu.

ABD'de bulunan FETÖ terör örgütünün başı olan Fetullah Gülen hakkında çok önemli bilgiler veren Deligöz, Fethullah Gülen'in annesinin Yahudi babasının da bir Ermeni olduğunu açıkladı.

Deligöz, "Fethullah Gülen Ermeni bir aileden gelme. Babası Ermeni, annesi de Yahudi bir ailenin kızı. İran'dan göç ediyorlar. Türkiye'ye önce Bitlis'e kısa bir süre de Erzurum'un Pasinler ilçesine göç ediyorlar."

GÜLEN'İN ANNESİNİN İSMİ "RABİN"

"Yani normalde Erzurumlu değiller göçmenler, 1940 doğumlu olduğunu düşünürseniz Fethullah Gülen'in yurt dışı pasaport hazırlarken de annesinin adının Rabin olduğunu söylüyor. Rabin bir Yahudi ismi ne Kürtçe'de ne de Türkçe'de var.

Böyle bir ailenin çocuğu göç eden dedesi değil babasıdır. Çok kısa bir süre Bitlis'te kalıyorlar daha sonra da Erzurum Pasinler'in Korucuk Köyü'ne yerleşiyorlar.

13-14 yaşlarında da ayrılıyor FETÖ zaten, gençliği filan Erzurum'da geçmiyor."

BABASININ ADI VERİLEN CAMİNİN İSMİ DEĞİŞTİRİLDİ

"Orada babasının adına kurulmuş bir cami vardı. Benim de girişimlerimle hemen caminin ismini değiştirdik Millet Camisi yaptık.

Bundan 11 yıl önce dinler arası diyaloğu başlattı. Türkiye'de kıyamet kopunca hemen ismini Medeniyetler Diyaloğu yaptılar. Ilımlı İslam'dan bahsediyorlardı. Askerseniz namaz kılmayın diyor. Madem ılımlı birisin bunun ne zararı var desene."

ERBAKAN FETÖ'DEN HOŞLANMAZDI

"Rahmetli Erbakan Hoca FETÖ'den hoşlanmazdı. Ne Fethullah Erbakan'dan ne de Erbakan Fethullah'tan hoşlanırdı zaman zaman da medyaya yansımıştır."

YARGILAYACAĞIZ NE OLURSA OLSUN

"Ben küçük bir çocukken bile onun bir CIA ajanı olduğunu zaten biliyordum. 1999 yılında hastalık bahanesiyle gitti 2006'da da kesin oturma izni aldılar.

Onun gittiği sırada Apo'yu verdiler yerine de Fethullah'ı aldılar. ABD onu bize vermek zorunda, alacağız ve yargılayacağız onun kurtuluşu yok mutlaka yargılayacağız ne olursa olsun."

YORUMLAR 19
  • Veysel 7 yıl önce Şikayet Et
    feytullaha baktıkça cehennem zebanileri geliyor aklıma
    Cevapla
  • Zaloğlu Rüstem 7 yıl önce Şikayet Et
    NUR kaldırılmış sıfattan ...
    Cevapla
  • karasulu vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    bir Turk olarak diyebilirimki bir insanin anna ve babasinin sucu olamaz bunca ilimden sonra.ictihadi ve dini bozuk o kadar
    Cevapla
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok korkunç bir suratı var münafığın.
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır Müslüman kadınlara saldıran Hamile kadınların bile karınlarından bebekleri çıkarıp Mızraklarında,süngülerinde dolaştıran Haçlılar için "Müslüman kadınlara dokunmazlar" diyenin soyu tabiki Ermenidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı