Cumhurbaşkanı Erdoğan o davadan vazgeçti!

Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü Yönetmen Mustafa Altıoklar aleyhine açtığı 100 bin TL'lik tazminat davasından vazgeçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan o davadan vazgeçti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan o davadan vazgeçti!
GİRİŞ 03.11.2016 15:18 GÜNCELLEME 03.11.2016 15:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mahkeme de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davadan feragat etmesi (vazgeçmesi) nedeniyle tazminat davasının reddine karar verdi.

MAHKEMEYE FERAGAT DİLEKÇE SUNULDU

Bakırköy Adalet Sarayı'nda bulunan 6. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada hakim, davacının mahkemeye feragat dilekçesi sunduğunu söyledi. Mahkeme, feragat nedeniyle davanın reddine karar verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan avukatları aracılığıyla, katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözlerden dolayı Mustafa Altıoklar'a 100 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

FERAGAT DİLEKÇESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel mahkemeye sunduğu dilekçesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 29 Temmuz 2016 tarihinde yaptığı açıklamada kendisine hakaret yapanları bir kereliğine affettiğini söylediği anımsatıldı. Dilekçenin sonunda, “Sayın Cumhurbaşkanımızın, milletimizin asgari müştereklerde buluşması , birlik ve beraberliğimizin tahkim edilmesi, siyasi hayatımızın da asgari nezaketin kalıcı olarak tesis edilmesi ümidi ve iradesiyle işbu davadan feragat etmektedir" denildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Bünyamin 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar nezaketli ve insani olan; birlik ve beraberliğin tesisi için kendine yapılan hakaretleri bile sineye çeken bir Cumhurbaşkanına bile diktatör diyenleri Allah (CC) bildiği gibi yapsın diyorum.
    Cevapla
  • BETÜL 7 yıl önce Şikayet Et
    NİYE vazgeçiyorsun CUMHURBAŞKANIM bari bana verseydin ben o parayı kazanmak için 3 liradan içli köfte yapıp satmağa çalışı yorum günde 10 bilemedin 15 kez eşimi arayıp satıldımı diye soruyorum huylu huyundan vazgeçmez onlar senin zarafetini anlayacak kalitede insanlar degiller...
    Cevapla
  • Şevket Hoca 7 yıl önce Şikayet Et
    Reis bunlar iyilikten anlamaz. Bu gibi genetiği değiştirilmiş organizmalara acımaya hiç gerek yok.
    Cevapla
  • Leyla 7 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan farkı ,Asaletli olması, yürekli olması, seni anlamak istemeyen akla şaşarım.Allaha emanet ederim.
    Cevapla
  • wery 7 yıl önce Şikayet Et
    diploması yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor