Diyarbakır saldırısını onlar üstlendi!

Diyarbakır Valiliğinin Bağlar ilçesindeki saldırıya ilişkin telsiz kayıtlarını yayınlamasının ardından terör örgütü PKK saldırıyı gerçekleştirdiğini itiraf etti.

GİRİŞ 06.11.2016 13:35 GÜNCELLEME 06.11.2016 15:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Merkez Bağlar ilçesinde 4 Kasım’da içerisinde Terörle Mücadele, Çevik Kuvvet ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüklerinin bulunduğu Emniyet Müdürlüğü ek binasına bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısını terör örgütü PKK’nın kolu olan TAK üstlendi. 

DAEŞ OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Diyarbakır Valiliği, saldırının terör örgütü PKK tarafından yapıldığını duyurmuş, ancak uluslararası bir haber ajansı saldırıyı DEAŞ’ın üstlendiğini ileri sürmüştü. Valilik ikinci bir açıklama yaparak, saldırının “Kemal” kod adlı Kemal Hunres adlı terörist tarafından 3 ton patlayıcı kullanılarak yapıldığını ve bunun da teröristlerin 3 ayrı telsiz konuşmasından tespit edildiğini yinelemiş ve o konuşmaları yayınlamıştı. Saldırıda 2’si polis, 9’u sivil 11 kişi şehit olmuş, 100’ün üzerinde kişi de yaralanmıştı. 
 

YORUMLAR 6
  • hakkı 7 yıl önce Şikayet Et
    idam tartışmalarında chpnin bir sözcüsü var.kensileri başka bir millette gibi zaten aklınca probaganda yapıyor idam konusunda bizim idam görüşümüz açık ölümyerine hayatı tercih ederiz diyor.ama oda biliyor birkaç eleebaşının mevti milyonların hayatını kurtaracağını idamda ölümden çok hayatın oldunu hukuk uygulasığında misal bir esed ölse idi 500 000 kişi hayatta idi.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    idam gelsin
    Cevapla
  • Nuri 7 yıl önce Şikayet Et
    Tak tuk cak cuk
    Cevapla
  • Özlem 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazık çok yazık insan insana bunu yapar mı
    Cevapla
  • hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Insan olmadiklari icin Allah celle celaluhu yarattiklarinin en sereflisi olarak insanı yaratmistir ama insanların güzel huylari olan ahlak vicdan merhamet doğruluk kalmayinca geriye kalan malesef seytanin özellikleri rabbim cumlemize iman selameti versin
    Cevapla
  • zaza 7 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle b kadar insanların ölümüne sebep olan cani leri idam edin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlık duyurdu! Türkiye birinci sırada
Ülkelerin 2024 yılı savunma bütçesi açıklandı! Türkiye sıra atladı...