Merter metrobüs durağı yoğunluğu ne zaman bitecek?

İstanbul Zeytinburnu metrobüs durağında çalışma ne zaman bitecek? Merter'de yoğunluk ne zaman bitecek?

Merter metrobüs durağı yoğunluğu ne zaman bitecek?
Merter metrobüs durağı yoğunluğu ne zaman bitecek?
GİRİŞ 08.11.2016 12:50 GÜNCELLEME 08.11.2016 12:50

Zeytinburnu'daki metrobüs durağı çalışmasının ne zaman biteceği ile ilgili resmi açıklama geldi. Binlerce kişinin her gün kullanmış olduğu Zeytinburnu metrobüs durağı çalışması ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Zeytinburnu metrobüs durağındaki üst geçit çalışması nedeniyle durağın geçici olarak kapatılması, Merter’deki metrobüs durağında yoğunluk oluşturdu. Peki Merter'de yoğunluk ne zaman sona erecek? İşte tüm bilgiler 

Zeytinburnu durağındaki çalışma sebebiyle bu durağı kullanacak vatandaşlar Merter durağına yönlendirilirken, bu durum bölgedeki trafiği olumsuz etkiliyor. 

ÇALIŞMA 15 GÜN SONRA BİTİYOR

Vatandaşların Merter durağından metrobüse binebilmek için kullandığı üst geçitte yoğunluk oluşurken, E-5’te de trafiğin kontrollü olarak sağlanması trafikte yoğunluğa neden oluyor.

Zeytinburnu metrobüs durağının 15 günlük çalışmanın ardından yeniden kullanıma açılacağı bildirildi.

İBB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yapılan açıklamada, Zeytinburnu üstgeçit inşaatı çalışması süresince Zeytinburnu Metrobüs İstasyonu kapalı olacaktır. Çalışma sürecinde M1 hattından Metrobüs'e aktarma yapacak yolcularımızın Ataköy-Şirinevler, T1 hattından aktarma yapacak yolcularımızın ise Cevizlibağ İstasyonu'nu kullanması gerekmektedir."

zeytingburnu-metrobüs-durağızeytingburnu-metrobüs-durağı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi