Trump FETÖ'ye ne yapacak? ABD'den ilk açıklama

ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, Donald Trump'ın seçim zaferinin "Sürpriz bir sonuç" olduğunu söyledi.

GİRİŞ 09.11.2016 13:53 GÜNCELLEME 09.11.2016 15:17
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Cumhuriyetçi Parti adayı iş adamı Donald Trump ve Demokrat Parti adayı eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton arasında gerçekleştirilen 2016 ABD Başkanlık seçimlerinde zafer Trump'ın oldu.

NE OLACAĞINI BİLEMEYİZ

A Haber'e konuşan ABD'nin Ankara Büyükelçisi, Trump'ın FETÖ politikasının ne olacağına ilişkin soruya tek cümle ile "Şu an için erken, ne olacağını bilemeyiz" yanıtını verdi.

TRUMP'IN SAVUNMA BAKAN ADAYI SİNYALİ VERDİ

ABD'de Cumhuriyetçi aday Trump'ın Başkanlık koltuğunu oturmasıyla birlikte, FETÖ elebaşı Gülen'in Türkiye'ye iade sürecine yönelik beklentiler yön değiştirdi. Obama yönetiminin iade sürecini sürekli tıkaması tepki çekerken, Trump'ın ekibindeki kritik isim ilk ipucunu verdi. Trump'ın Savunma Bakanı adayı 'FETÖ'nün iadesinden yanayız' bilgisini paylaştı.

YORUMLAR 38
  • sertanyok 7 yıl önce Şikayet Et
    gülenin iadesi cok önemli birsey degil, apoyu kendi elleriyle verdilerde noldu ? pkk yine teröre devam ediyor. Bu terör örgütlerinin komutanlari zaten abd ve avrupa, apo ve gülen sadece birer masa. aponun hapse atildiktan sonra pkk nasil devam ediyorsa fetöde devam edebilir, öyleyse yapilmasi gereken bu örgütlerin devam etmemesi icin sert kanunlar vede mevcut hükümet ve reisimize her ne olursa olsun sonuna kadar arkasinda olmaktir !!!
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    bass sende gidicisin
    Cevapla
  • kaptan 7 yıl önce Şikayet Et
    fetö yü de yaninda besdikleri ve ülkmizden kacip abd siginmis olan tüm itleride iade edin ki DOST lunuzu teyit edelim olmadi incirlikteki itlerinizi de alir ülkemizden ayrilirsiniz bizde rus ve cin ile daha güclü bir startejik rtaklik icin ilk adimi atmis oluruz KAYBEDEN kim olur acaba gülen ve itlerine karsi güclü bir muttefik ülkeyi kaybaden abd mi yoksa nato dan dahi cikmasi mumkun olan türkiye mi ? nato zaten hic bir zaman GERCEK dost olmadi bu da bilinmeli nato lu dostalrimizin tavri ACIK ACIK ORTADA alayi bize kin ve nefret dolu almanya belcika fransa luksemburg hollanda ingiliz bunlara dost diyecek güvene bilecek sek NATO yla devam
    Cevapla
  • Polat4142 7 yıl önce Şikayet Et
    yıllarca biz ve dünya NE çektiyse ABD den çekmedikmi bu fetö denen köpek Mademki onların adına çalışıyor onların itliğini yapıyor bize niye iade etsinler.abd istediği adamı ininde imha ediyorsa biz neden fetöyü ininde imha etmeyelim
    Cevapla
  • cawraş konya 7 yıl önce Şikayet Et
    Son kulanma darihi bitimi atar satar imha eder teslim eder abd dir bunun adı olabilir
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö kaçmaya hazırlanıyorsa,anlayınki Trump iade edecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı Gallant'tan Refah hakkında skandal açıklama
Dünya ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?