Akdeniz'de sıcak dakikalar: Rus savaş gemileri...

Akdeniz'de Suriye kıyılarına doğru ilerleyen Rus filosu, kendisini takip ettiğinden şüphelendiği Hollanda denizaltısını kovaladı.

Akdeniz'de sıcak dakikalar: Rus savaş gemileri...
Akdeniz'de sıcak dakikalar: Rus savaş gemileri...
GİRİŞ 10.11.2016 10:55 GÜNCELLEME 10.11.2016 11:00
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Rusya Savunma Bakanlığı, Amiral Kuznetsov uçak gemisinin başını çektiği Rus filosunun Akdeniz'de izlendiğini duyurdu.

Moskova'ya göre, Hollanda denizaltısı Amiral Kuznetsov'a 20 kilometre kadar yaklaştı.

Olayın nerede gerçekleştiğiyle ilgili henüz net bir bilgi yok ancak Amiral Kuznetsov ve Rus filosu Suriye Lazkiye'nin 100 kilometre k adar kuzeybatısında.

Hollanda ordusu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda denizaltı operasyonlarıyla ilgili bir yorum yapılmayacağını aktardı.

Rusya'nın tek uçak gemisi Amiral Kuznetsov ve beraberindeki nükleer füzeler taşıyan savaş gemileri, Ekim ayı ortasında Kuzey Denizi'nden yola çıkmıştı. Britanya açıklarında NATO ve İngiliz donanmasını alarma geçiren filonun nihai hedefi, Tartus'taki deniz üssü.

Suriye'deki Şam rejiminin en önemli koruyucusu konumunda olan Rusya, son aylarda söz konusu ülkeye tamamen yerleşmeye karar verdi. Kalıcı üs kararını onaylayan Moskovayönetimi, Suriye'ye S-300 füze savunma sistemi yerleştirdi ve birçok savaş gemisini Karadeniz'den Akdeniz'e gönderdi.

 

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 11
  • sertaç özer 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş, küstahlığın luzumu yok.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    onların sıkıntısı başka.zaten yanlış biliyorlar.Geçen günü biri imanı süreyyadan indirecek olanın imamı azam olduğunu söylüyor.Bunun iranla ne alakası var diyor. İmamı azamın yolundan gidiyoruz.İmam azam farisioğullarındandır.Yani imamı azamın babası farisioğullarından geliyor.Farisioğulları ise fars persdir.Haidis şeriflerde ve kaynaklara böyle geçer.Bir şey biliyorlar ama eksik biliyorlar. O yüzden onlar beni alakadar etmiyor.Biz kalbimizi temiz tutalım.Aklımıza olabildiğince kötü şeyler getirmeyelim.Onlar karşılığını tez vakit bulur inşallah.iyi akşamlar.
    Cevapla
  • sensoy 7 yıl önce Şikayet Et
    ben onu bunu bilmem emme bana öyle geliyor Rusya aniden U dönüsümü yaparak Trump la birleserek Türkiye yi ortadan kaldirmaya kalkacak
    Cevapla
  • hakan soyer 7 yıl önce Şikayet Et
    sensoy seni yanlışlıkla beğendim.sana gelen şeyin aslı yok.rusya ve amerika asla birleşmez.rakip devletlerler.
    Cevapla
  • sinoplu Hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    haçlı kendi aralarında savaşa girip tükiyeyide bu şekilde savaşa sokacaklar türkiye cumhuriyet kuruldugunda nasıl maddi manevi haraca bağlandıysa gene aynı sanaryo uygulanacak. Metalli enerjiye duyarlı lazer ve zehirleyen lazer imal edip allah düşmanlarının etkisinden kurtulmalı ben bu lazer silahlarının nasıl yapılcanı biliyoruml
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    İngilizler ve fransızlar birinci dünya savaşında osmanlıya çok çektirdi,çok kan döktürdü.3.dünya savaşında ingiltere ve fransa ve onun destekçileri rusyadan belasını bulacaklardır.Hepsi aynı anda perişan olacaklardır. Ayrıca rusya batıyı yendikten sonra,gözü türkiyeye dikecektir.Rusya türkiyeye yönelik girişimlerinde türkiyede iç savaş çıkarmaya çalışacaktır.Bu iç savaşta mehdi as'mın tekbiri duyulacaktır.Mehdi as en sonunda dünyanın en güçlü devleti rusyaya haddini bildirecektir.Dünyanın en güçlü kafir devleti yenildikten sonra islamiyetin yayılması hız kazanacaktır.Bu arada siyonist israilin pek sesi çıkmayacağı söyleniyor.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    lütfen beni direk muhatap almayın.Sizler değişik zihniyetli insanlarsınız.Yanlış yoldasınız. Ayrıca mehdi sende olabilirsin lafı dinen insanı küfre kötüren bir laftır.Elbette bu vatandaş gibi kişiler veya galip hoca gibi kişiler burda sarfettiği anlamsız içerikli yazılarının karşılığını cenabı hatan bulacaklardır.Biz sabrediyoruz.
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    akrdeş mehdi sende olabilirsin Rehberine Bak ;)
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar 3.dünya savaşının alametleridir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız