FETÖ'nün örgüt elemanı her şeyi itiraf etti

FETÖ jandarma imamı itiraf etti: Jandarma yükselme sınav soruları 2000’den 2013’e kadar dijital ortamda dağıtıldı.

FETÖ'nün örgüt elemanı her şeyi itiraf etti
FETÖ'nün örgüt elemanı her şeyi itiraf etti
GİRİŞ 14.11.2016 09:11 GÜNCELLEME 14.11.2016 09:11
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün İstanbul'daki jandarma imamlarından itirafçı Ö.B., savcılığa verdiği ifadede, örgütün jandarma yükselme sınav sorularının 2000'den 2013'e kadar dijital ortamda bölge temsilciliklerine ulaştığını söyledi. Soruların çalındığının anlaşılmaması için örgüt üyelerine "çok ders çalışan görüntüsü verin" diye talimat verildiğini anlatan Ö.B., örgütün TSK'daki korkunç yapılanmasını şu ifadelerle gözler önüne serdi: "2000-2015 arasında askeri okullara sokulan öğrenci oranı yüzde 100'ü bulmuştur."

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığında yürütülen soruşturmada itirafçı olan örgütün jandarma imamı Ö.B., örgütün Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki yapılanmasına ilişkin yeni bilgiler verdi. FETÖ'nün İstanbul'daki astsubay ve uzman çavuşlarından sorumlu olan öğretmen Ö.B., askeri sınav sorularını hangi yollarla örgüt üyelerine aktarıldığını anlattı. Jandarma personelinin yükselme sınav sorularının 2000'den 2013'e kadar dijital ortamda bölge temsilciliklerine iletildiğini söyleyen Ö.B., 2013'ten sonra ise soruların personel bölge temsilciliklerinin onayıyla listeler üzerinden gönderildiği bilgisini verdi. Soruların tespit edilen uygun adaya, sorumlu imam ya da yardımcısının evinde, bilgisayar ortamında, bir yemin metni okutulup verildiğini anlatan Ö.B., "Sınavlarda başarılı olması istenilen seçilmiş personelin listeleri, bölge temsilcisinin onayıyla Ankara'daki okullardan sorumlu şahsa iletiliyordu" dedi.

FETÖ'CÜ OLMAYANLAR MÜLAKATTA ELENDİ

Sınavlara hazırlatılan personele çok ders çalışıyor görüntüsü vermelerinin tembihlendiğini anlatan Ö.B., ayrıca şu itiraflarda bulundu: "Sınavlara hazırlandırılan personele sınav öncesi 2 veya 3 kez deneme sınavı adı altında uygulamalar yapılmaktadır. 2000 ve 2015 arasında tahminime göre ilgili okullara bu yapı tarafından sokulan öğrenci oranı yüzde 100'ü bulmuştur. Bir personele 100 sorudan 70'i verilirken, bir başka personele 75 verilirdi ancak farklı sorular verilirdi. Mülakat sınavlarında da sınav komisyonları tarafından yardımcı olunurdu. Kazara yapı dışında yazılı sınavda başarılı olanlar mülakatta elenirdi."

Sabah

YORUMLAR 13
  • kasim 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah ta onları eledi kul hakkından kaldılar harami oldular
    Cevapla
  • Divane 7 yıl önce Şikayet Et
    Üstad ne güzel söylemiş. "Zalimler İçin Yaşasın Cehennem!!!"
    Cevapla
  • Nail HİLAL 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarla mı , hırsızlıkla mı gelecekti altın nesil. Neslin aslı hırsız olunca kendi olsa olsa çürümüş paslı teneke olur. Bunların din ile, iman ile, islam ve müslümanlık ile uzaktan yakından bir alakası yoktur. " Hava öyle puslu ki şeytan bile müslüman mintanı giyiyor" Allah cc tuzak kuranların en hayırlısıdır. Bunların lanetlerini kendi başlarına musallat etsin. amin
    Cevapla
  • vatandaş 01 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adam tek kelimeyle şeytan ötesi bişey.. büyük iblis herhalde
    Cevapla
  • nail 7 yıl önce Şikayet Et
    kainat belamı, yani insan kılığındaki en büyük şeytan
    Cevapla
  • Mechul 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha çok şeyleri itiraf edeceksiniz. Şeytanın uşakları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…