Özel harekat affetmedi! Rezidansa baskın

İstanbul'da cinayet ve yaralamaların da arasında bulunduğu 16 olayı gerçekleştiren A.T, Bahçelievler'de kaldığı rezidansta yakalandı. Operasyona Özel Harekat polisleri de katıldı.

GİRİŞ 15.11.2016 13:20 GÜNCELLEME 15.11.2016 13:30
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Avcılar, Ambarlı'da 8 Ekim günü O.A., kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vuruldu. Aynı gün bir işyerine silahla ateş açıldı. Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili çalışma başlattı. Her iki saldırıyı da A.T. isimli şüphelinin yaptığı belirlendi.

POLİS ARARKEN YİNE SALDIRDI

Polis A.T.'yi ararken, saldırgan yine Avcılar'da bir işyerine kaleşnikof tüfekle saldırı düzenlendi. Saldırgan 6 Ekim’de Büyükçekmece'de bir kişiyi daha yaraladı. Şüphelinin, 26 Eylül'de Esenyurt'ta bir yaralama olayına daha karıştığı tespit edildi. Polisin araştırmalarında A.T.'nin geçmişte işlediği 2 cinayet, 2 yaralama, 1 uyuşturucu madde ticaretinin de aralarında bulunduğu 8 suçtan da  arandığı belirlendi.

REZİDANSTA BASILDI

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin peşine düştüğü şüphelinin Bahçelievler'de bir rezidansta saklandığı tespit edildi. Suç makinesi olan saldırganın yakalanması için Organize Suçlarla Mücadele ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nden destek istendi.

Ekipler, önceki gün saat 13.10'da rezidansa girdi. Polisi gören A.T. kaçmaya çalıştı. Ancak çevre güvenliğini alan polislerine elinden kurtulamadı. Adrese giren ekipler, dairedeki 2 kişiyi daha gözaltına aldı. Yapılan aramalarda kullanıma hazır uyuşturucu ve 12 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

YORUMLAR 8
  • cemal 7 yıl önce Şikayet Et
    Sonrasi bir muddet sonra serbest .
    Cevapla
  • Adem 7 yıl önce Şikayet Et
    İdam yok diye bu kadar rahatlar işte..
    Cevapla
  • insanoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Olan cezayı veriyorlar mı ki arkadaş ABDde olsa ömür boyu yatar bu adam bizde 8 yıl da çıkar
    Cevapla
  • açık hesap 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adam kainata zarar; bir kurşun 5-10 lira bi şey sıkın orda çatışmaya girdi, kaçmaya çalışırken vuruldu, ağır yaralıydı kurtarılamadı vs yakaladınız polisin operasyon ücreti+ araçların yakıt masrafı+ mahkeme meşguliyetive masrafları+ ceza alsa yemesi içmesi elektriği suyu yatması kalkması vd. bu adamları ya yakalamayın ya imha edin....
    Cevapla
  • üç kuruş 7 yıl önce Şikayet Et
    ilginç 2 kişi öldürmüş ,2 kişiyide yaralamış bir suç geçmişi olan kişinin magazinsel olaylar olan iş yerlerinin taranması işine karışmasa demekki bulunamıyacaktı. daha doğrusu kimsenin umrunda olmayacaktı. adam nekadar rahatsa, okadar suçtan sonra bile saklanma gereksimi duymuyor istanbulun göbeğinde lüks içinde yaşamaya devam ediyor.
    Cevapla
  • senol2985 7 yıl önce Şikayet Et
    adam 3 kişiyi oöldürüyor (bilinen) o kadar kişiyi yaralıyor lütfedip yakalıyorlar fetöden dahamı az tehlikeli bu katiller ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor