Erdoğan'dan Diriliş yorumu ve Bayülgen'e tepki

TRT World için düzenlenen tanıtım gecesinde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diriliş Ertuğrul'a ödül gecesinde yapılan saygısızlığa değindi, Okan Bayülgen'e tepki gösterdi.

GİRİŞ 15.11.2016 21:46 GÜNCELLEME 15.11.2016 23:02
Bu Habere 156 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen TRT World Tanıtım Gecesi'nde yaptığı konuşmada, Diriliş Ertuğrul dizisinin ekibine destek verdi ve diziden övgüyle bahsetti.

Erdoğan, Altın Kelebek ödül töreninde Diriliş Ertuğrul dizisine yapılan saygısızlığa değinerek "Bu millet sizi bağrınıza basmış, onlar bassa ne yazar, basmasa ne yazar. Asıl ödül bu" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Okan Bayülgen'in saygısızca ve lakayt tavrına da tepki gösterdi.

Erdoğan şunları söyledi:

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A ÖVGÜ: ÖDÜLÜ SİZE MİLLET VERDİ

Az önce Diriliş'in yönetici ve kadrosuna onu söyledim. Onların o şekilde yorum yapmalarına, değerlendirmelerine hiç kafanızı takmayın, yola devam edin. Bu millet sizi bağrınıza basmış, onlar bassa ne yazar, basmasa ne yazar. Onların orada verilecek şekli bir ödülü önemli değil, asıl önemli olan şu milletin gönlünü siz kazandınız, işte asıl mükafat, asıl ödül bu.

"Baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş meğer" diyoruz ya. İşte mesele bu.

OKAN BAYÜLGEN'E İKİ KELİMELİK TEPKİ

Benim torunlarım bile bırakamıyorlar. Tamamını izlemek yetmiyor. Bir de özetini izliyorlar. Gönülleri fethetmiş bir dizi bu. 

Beyefendi izleyememiş. Fırsat bulursa izleyecekmiş. 

Kardeşlerim, başkaların bizi anlamasını ve hakkıyla anlatmasını beklemenin boş bir çaba olduğunu artık biz çok iyi biliyoruz.

YORUMLAR 156
  • fatıhlı 7 yıl önce Şikayet Et
    okan bayülgeni kale bıle alma cumhurbaşkanımmm
    Cevapla
  • VATANA ASIK 7 yıl önce Şikayet Et
    Erdoganın destek vermesinin amacı dirilisin yalnız olmadığını göstermek ve başkalarının diriliş hakkında kötü konuştuğunda karşısında erdoganı göreceğini göstermek
    Cevapla
  • tesbit 7 yıl önce Şikayet Et
    Petriçyo torunları elbette bu diziyi sevmez.
    Cevapla
  • Yasin 7 yıl önce Şikayet Et
    Dolar olmuş 3.30. Yönetim torunla film izliyor.Hayırlısı yarabbim.
    Cevapla
  • VATANA ASIK 7 yıl önce Şikayet Et
    sen elindeki telefonun yada bilgisayarın markasına bakda konusss
    Cevapla
  • FATİHA 7 yıl önce Şikayet Et
    kusura bakmada daha önceki yönetimlerde her iki yıla bir dolar 2 kat artardı. şuan daha önceki sistemde dolar en az 15-20 tl arası olması gerekiyordu. sen ancak 2000 sonra doğanları kandırırsın yasin efendi. Dolar 2005 de 1900 tl idi 12 yılda iki katına bile çıkmamış 2 yılda bir 2 katına çıkan dolar. Şimdi sen neyin kafasını yapıyorsun . SEN OTUR okanı izle bizde dirilişi TAMAM MI kardeş
    Cevapla
  • tamo 7 yıl önce Şikayet Et
    kaliteli bir dizi.paraya acınmamış orası belli.ama orta çağ şiddetini çoluk cocuk herkes izlemek istemeyebilir.tarihimizle gurur duyuyoruz.orası ayrı.geleceğe bakalım.her konuyu kutuplaştırmayalım.ortak değerlerimizi bulup yüceltelim.ama sız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Faturasını tüm Türkiye ödüyor! Sadece bir ilde çalınan miktar 6 milyar TL
Hudson Enstitüsü analistinin 'Kaan' sözleri muhalif gazeteciyi derinden etkiledi