Ahmet Şık'ın ağabeyi de ihraç edildi

Cumhuriyet Gazetesi muhabiri Ahmet Şık'ın PKK lehine imzalanan ihanet bildirgesinde imzası bulunan ağabeyi Bülent Şık, Akdeniz Üniversitesi'ndeki kamu görevinden ihraç edildi.

Ahmet Şık'ın ağabeyi de ihraç edildi
Ahmet Şık'ın ağabeyi de ihraç edildi
GİRİŞ 23.11.2016 18:49 GÜNCELLEME 23.11.2016 18:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kanun Hükmünde Kararname ile Cumhuriyet Gazetesi muhabiri Ahmet Şık'ın PKK lehine imzalanan ihanet bildirgesinde imzası bulunan ağabeyi Bülent Şık, Akdeniz Üniversitesi'ndeki kamu görevinden ihraç edildi.

Terör örgütü PKK yöneticileri ve DHKP-C üyeleri ile yaptığı röportajlarla bilinen Cumhuriyet muhabiri Ahmet Şık'a şok. Ahmet Şık'ın Akdeniz Üniversitesi nde görev yapan akademisyen kardeşi Bülent Şık, son Kanun Hükmündeki Kararname çerçevesinde kamu görevinden uzaklaştırıldı. Ağabey Şık terör örgütü PKK lehine 1128 akademisyen tarafından imzalanan ihanet bildirisinde adı olduğu ortaya çıktı. Bülent Şık, ihanet bildirgesi soruşturmasında da şüpheliler arasında.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 4
  • Adanalı.001. 7 yıl önce Şikayet Et
    asker ve polis alımı yapılırken yedi ceddini sorgulanır vücut ve sağlık taraması en ince detaya kadar bakılır. ama söz konusu prof .m.vekili . başkanı veya devletin başka kurumları alım veya seçilmiş olanlar terörist veya fetöş cümü diye bakilmaz her nedense. .?
    Cevapla
  • Melih 7 yıl önce Şikayet Et
    Kamudan bunların hepsi temizlensin.Hem devlet emrinde çalış, hem de devlete nankörlük et.Vatanı ve devletimizi bunlatdan temizleyin.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    adam kıtlığı Yok ,gitsinler Kandil'e,ABD ye AB olur
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    süper
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Altın fiyatlarında sert yükseliş
Belçika'nın VRT televizyonu, Eurovision yayını sırasında İsrail’i protesto etti