2016 KPSS sınav sonucu bugün açıklanacak mı?

2016 KPSS sınav sonucu ne zaman açıklanacak? KPSS sınav sonucu bugün açıklanacak iddiaları adayları heyecanlandırdı. İşte Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuç ekranı ve tüm detayları

2016 KPSS sınav sonucu bugün açıklanacak mı?
2016 KPSS sınav sonucu bugün açıklanacak mı?
GİRİŞ 09.12.2016 09:31 GÜNCELLEME 09.12.2016 09:31

Ortaöğretim KPSS sınav sonucu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmamasına karşın KPSS sınav sonucunun bugün açıklanması beklenmiyor. Peki 3 milyon 500 bin kişi katıldığı KPSS sınav sonucu ne zaman açıklanacak? 2016 KPSS memurluk sınavı sonucunun açıklanması belli oldu mu? İşte KPSS sınav sonuçlarıyla ilgili tüm detaylar

2016 ORTAÖĞRETİM KPSS MEMURLUK SINAVI SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS sınav sonucunun Aralık ayı içerisinde açıklanması bekleniyor. KPSS sınav sonucu ile ilgili resmi bir açıklama yapılır yapılmaz haber7.com'dan öğrenebilirsiniz. Peki KPSS sınav sonucu nasıl öğrenilir?

KPSS lise ortaöğretim memurluk sınavı sonuçları ÖSYM'nin sitesinden yayınlanacak. Adaylar ÖSYM ais.osym.gov.tr adresine giriş yapmalı. KPSS adayları ÖSYM Aday İşlemleri Sayfası ais.osym.gov.tr'ye ÖSYM aday şifreleri ve TC Kimlik Numaralarıyla giriş yapacaklar. KPSS ortaöğretim lise sınav sonuçları ÖSYM ais dışında başka bir yerden açıklanmayacak. 

ORTAÖĞRETİM KPSS SINAV SONUÇLARINA 10 GÜN İÇİNDE İTİRAZ EDİLEBİLECEK

Sınav sonucunun incelenmesini isteyen adaylar, sonuçların ÖSYM tarafından elektronik ortamda açıklandıktan sonra 10 gün içinde (sonuçların açıklandığı tarihten bir gün sonra başlamak üzere) Genel Amaçlı Dilekçe örneğini kullanarak ÖSYM'ye başvurmalıdır. Yapılacak her türlü itiraz, adayın dava açabilme hakkı için geçerli 10 günlük zaman aşımı süresini durdurmaz. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor