Hedefte çarşı iznine çıkan askerler vardı!

Kayseri'de yaşanan patlama sonrası henüz resmi açıklama yapılmadı ancak patlamada çarşı iznine çıkan askerlerin hedef alındığı ileri sürülüyor...

GİRİŞ 17.12.2016 10:27 GÜNCELLEME 17.12.2016 11:03
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Bundan bir yıl önce, terör örgütü PKK 'savaşı şehirlere taşıyoruz' diye bir gerekçe uydurdu ve hendek kazmaya başladı, şehirlerde terör üretti.

Diyarbakır Sur, Şırnak Cizre ve Mardin Nusaybin başta olmak üzere birçok doğu ve güneydoğu ilinde hendekler kazıldı, evlere el yapımı patlayıcılar yerleştirildi.

HENDEKLERİ PKK'YA MEZAR EDEN KAHRAMANLAR

TSK'nın ve Emniyet'in gözbebeği askerler kısa sürede refleks gösterdi, PKK'yı kazdığı o hendeklere gömdü. El yapımı patlayıcılar tek tek evlere girerek imha edildi, teröristler görüldüğü yerde etkisiz hale getirildi.

ÇARŞI İZNİNE ÇIKARKEN SALDIRIYA UĞRADILAR

Terörle mücadelede bugüne kadar adı en sık duyulan askeri birliklerden biri de Kayseri'deki 1. Komando Tugayı oldu. Tıpkı JÖH ve PÖH'ün olduğu gibi, seçkin birliklerden oluşan komandolar terör örgütüne hem dağda hem şehirdeki hendeklerde darbe üstüne darbe indirirken, bugün çarşı iznine sivil bir şekilde çıkarken otobüsün içinde kalleşçe bir saldırıya uğradı.

DAĞLARDA KARŞILARINA ÇIKAMIYORLAR, SİNSİCE SALDIRIYORLAR

Dağlarda komandoların karşısına çıkamayan terör örgütü mensupları sinsice bombalı araçla sivil olarak izne çıkan askerlere yaklaştı ve kendini patlattı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 74
  • cemil meric 7 yıl önce Şikayet Et
    1970 Ortalarindan itibaren genelde orta dogu ozelde turkiye din dil irk kultur ekseninde butun yayin ve basin unsurlari cesitli birbirine zit akimlar desteklenerek radikallestirilmeye ve ic ayrismaya suruklenmeye calisiliyor. Orta doguda bu, siyasi kudret yoksunlugundan dolayi cok hizli sonuc verdi. Sira turkiyede. Hedef turkiye. Ne olursa olsun 1000 yillik islam turk devleti geleneginin mirasi din siyasi algi duzen bilincinden soguk kanliligimizi korumaktan taviz verilmemelidir. Once bu mirasi yikmak sonra bu mirasinmirasin temsilcilerini batakliga gommek tek arzulari. Selamlar.
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu laiklik denen şey haydi şu katliamları durdursun. Milleti laiklik diye içinde ben de dahil dini imanı yok denecek kadar zayıf yetiştirdiniz. Sonuç bir sürü terörist çıkıyor. Ey chp ver bunun hesabını. Bunu yapanlar dinsiz ve ateist değil mi! Chp bu milletin hem dünyasını hem ahiretini yakıyor.
    Cevapla
  • uğur 7 yıl önce Şikayet Et
    sivil özel harekat kuracaksın tüm ilçelerde..... kalemi kırılanı nazik bir şekilde iyi edeceksin....teröre destek verene karşı onların anladığı dilden demokrasi uygulayacaksın....
    Cevapla
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Hedef Türkiye.
    Cevapla
  • musti 7 yıl önce Şikayet Et
    artik yeter Allah icin cikarin su idam cezasini çikarmiyorsaniz birakin bu millet onlarin cezasini verir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Atama kararları Resmi Gazete'de
AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi!