Açılışta örneğine az rastlanır görüntü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleştirilen Avrasya Tüneli'nin açılış programında özel harekat polislerinin de kimlik kartı takması dikkat çekti.

GİRİŞ 20.12.2016 20:04 GÜNCELLEME 20.12.2016 20:07
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Avrasya Tüneli'nin açılışında geniş güvenlik önlemleri alındı. Tören alanına çıkan bütün yollar trafiğe kapatıldı. Törene katılanlar iki ayrı arama noktasında üzerleri elle arandıktan sonra xray cihazından geçirilerek tören alanına alındı.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ DE KİMLİK KARTI TAKTI

Törende sivil ve resmi üniformalı, istisnasız tüm polisler kimlik kartı taktı. Hatta daha önce örneğine az rastlanır bir şekilde, kürsü arkasında üniformalı ve uzun namlulu silahlarıyla görev yapan Özel Harekat Polisleri de kimlik kartı taktı. Kartta kimlik yanında, sicil numarası da yer aldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 26
  • filinta 40 7 yıl önce Şikayet Et
    icimizde o kadar hain varki mecburen onlemler alinmak zorunda
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Son suikast hala içeride kripto FETÖ cülerin olduğunu ve emir beklediğini gösteriyor.Her emniyet ve jandarma tekrar ciddi bir değerlendirme yapmalı...Paronoyak olmayacağız ama saf gibi de gafil avlanmayacağız. Tedbir takdir meselesi
    Cevapla
  • adnan 7 yıl önce Şikayet Et
    özel harekat müdürleri şaibeli polislere görev vermeyin sorumlu siz olursınuz
    Cevapla
  • yastık kılıfı 7 yıl önce Şikayet Et
    hemen polise yüklenin. zaten adamların işi zor bide tören, maç gereksiz işlerle kalabalık içinde yem yapın. zaten namussuzun birini kullandılar temelli hepsini zann altında bıraktı.
    Cevapla
  • AnadoluÇobanı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl arama. Böyle arama mı olur. Gerekirse vatandaşın yarısı o alana giremeyecek, ama herkes havaalanındaki gibi aranacak. Ciddiyetsizliğe bak. Polisler çok vurdumduymaz, işini ciddiyetle yapmıyor maalesef. Almanya'da, ABD'de bir aramaya girin bakalım nasıl arıyorlar.
    Cevapla
  • IYI 7 yıl önce Şikayet Et
    polis isini iyi yapar ama vatandasta bu tur aramalarda sikinti cikariyor. yol uygulamalarinda yeter artik surekli uugulama yapiyirsunuz seklinde sozler cok duyuluyor. vatandas polise gorevinde yardimci olsun aramada en saglikli sekilde yapilir uygulamada
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    polis iş bilmiyor, hemde HİÇ. yol araması da öyle.
    Cevapla
  • AYH 7 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir zamanda Reis i gözümüzden daha iyi korumamiz gerekir. Su anda Reis siz bir Türkiye ALLAH göstermesin neler olacagini düsünmek bile istemiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! PKK'ya kötü haber
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...