Atatürk heykelinin kaldırılması yalan çıktı

Dün sosyal medyada bugünse yazılı basında Rize'de Atatürk heykeli kaldırıldı haberlerinin yalan olduğu ispatlandı.

GİRİŞ 23.12.2016 08:37 GÜNCELLEME 23.12.2016 09:26
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin geçtiği bu kritik günlerde milli birlik ve beraberliğe darbe vurmak isteyen hainlerin oyunları bir bir deşifre oluyor. 

Öncelikle sosyal medyada tek elden çıkmış gibi haberlerin yayılmasıyla başlayan 'Rize'de Atatürk heykeli depoya kaldırıldı' haberleri bugün de bazı gazetelerde kendine yer buldu.

Provokasyon amaçlı atılan tweetler ve sonrasında yapılan haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmıyordu. Rize'de kaldırılan Atatürk heykeli sadece dakikalar sonra yeni yerine dikildi. 

ATATÜRK HEYKELİ SADECE YENİ YERİNE TAŞINDI

"15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi" kapsamında, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk heykelinin taşınma ve yerleştirme işlemi tamamlandı.

"15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi" kapsamında meydana şehitler anıtı yapılacak.

Ekipler, yaklaşık 7 saatlik çalışmanın ardından Atatürk heykelini, Rize Valiliği önünde hazırlanan tören alanındaki yere yerleştirdi.

İşte Rize'deki valilik önündeki Atatürk heykeli:

YORUMLAR 53
  • REALİTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Birileri çıkıp Atatürke saldırıyor birileri çıkıp Dinimize tamda Ülkemizi ayrıştırmaya çalışanların oyunları bunlar..ee bizlerde buna müsait bir ülke olduğumuz için bizlerin burnu çıkmaz daha uzun yıllar sorunlardan...Bir milleti millet yapan değerleridir.Atatürke yapılan hakaretler Türke yapılmıştır olarak görenlerde azımsanmayacak derecede bunuda hesaba almalısınız...ABD de george washingtona veyahut Rusyada boris yeltsine o hakaretlerin birini edin bırakın rahat rahat beyanat vermeyi ömrünüzün kaç gün kaldığını bile saymaya fırsatınız olmaz..O nedenle güzelim ülkemizde ayrıştırıcı incitici ateşe hayat veren kıvılcım olmayı bırakın..
    Cevapla
  • Türk vatandaşı 7 yıl önce Şikayet Et
    Zorla birşey sevdirilmemeli,seven herşekilde sever.Oraya heykel dikince ne oluyormuş ki.O zaman bende isterim tüm komutanlarımzın heykelinin dikilmesini
    Cevapla
  • MrY 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben Rizeliyim ve Rizeyi biliyorum.Rizenin tam göbeğinden daha az işlevsel bi noktaya alındı.İyi de oldu.
    Cevapla
  • Kemal 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberi yazan gazete yazarları'nda Allah inancı olmadığı için garipler bu boşluğu heykel sevgisi ile dolduruyorlar, bizim % 1'imiz kadar Atatürkün ruhuna hayatları boyunca fatiha okumuşmudurlar, Atatürkü yaratan rabbimize dua etmişlermidir, Yalan ruhlarına işlemiş.
    Cevapla
  • neolaki 7 yıl önce Şikayet Et
    ben bu heykellerin kaldırılmasını istiyorum çok fazla heykeli var... bu akdar çok heykel gereksiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! Her ay hesaplanacak