Denize atlayarak kendilerini korudular

Ortaköy'deki silahlı saldırı esnasında, silah sesini duyan bazı vatandaşların denize atlayarak kendilerini koruduğu belirtildi.

Denize atlayarak kendilerini korudular
Denize atlayarak kendilerini korudular
GİRİŞ 01.01.2017 04:39 GÜNCELLEME 01.01.2017 04:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Ortaköy'deki gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırı sırasında, kulübün denize yakın olan tarafındaki vatandaşların silah sesini duyar duymaz denize atlayarak canlarını kurtardıkları öğrenildi.

Daha sonra olay yerine gelen deniz polisinin denizdeki vatandaşları çıkardığı belirtildi. Polis denizde başka vatandaşların da bulunma ihtimaline karşı geniş çaplı arama çalışması başlattı.

YORUMLAR 2
  • gagavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    kon denen şahıs ap açık terör savunuculuğu yapmış...devlet izin verdi ise bir işletmeye kimseye yorum yapmak düşmez...bu terör evde oturanı camiide namaz kılanıda vs...hiçbir sivili ayırmıyor....
    Cevapla
  • kon 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne külüplere gitim ne bir komşuya nede kutladım ne takım tutarım ne parti bir oyum varsa duruma bakar oyumu veririm o gece evde Allahime duamı etim olkol yerine çayimı ictim tv bile bakmadim kimsenin yaşam bicimine karışmam olay teror olayı yaralılarimaza şifa ölenlerin aileleine sabır vatan sağolsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!