Hainlerin kimliği tespit edildi!

İzmir Adliyesi'ne teröristlerin bomba yüklü araçla saldırısında dikkat çeken detaylar...

Hainlerin kimliği tespit edildi!
Hainlerin kimliği tespit edildi!
GİRİŞ 06.01.2017 10:28 GÜNCELLEME 06.01.2017 22:31
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

İbrahim Günay'ın haberi

Çatışmada öldürülen bir teröristlerin üzerinden S.O. ve A.K. adına düzenlenmiş sürücü belgeleri ortaya çıktı.

İzmir Adliyesi'ne teröristlerin bomba yüklü araçla saldırısında polis memuru Fethi Sekin ile zabıt katibi Musa Can şehit olmuş 3'ü polis 6 kişi yaralanmış, güvenlik güçleriyle çatışmaya giren 2 terörist ölü ele geçirilmişti.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Adliyesi yakınlarında gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili "Teröristler ölü olarak ele geçirilmiştir. Eyleme ve kişilerin kimliklerine bakıldığında, eylemi yapanların PKK olduğu değerlendiriliyor" dedi.

PKK BAĞLANTISI

İzmir'de öldürülen teröristlerin üzerinden çıkan kimlikler incelendiğinde İzmir'de katliam girişiminde bulunan teröristlerden A.K.'nin 2011 yılında PKK üyeliğinden tutuklandığı ve 1 yıl cezaevinde kaldıktan sonra serbest kaldığı tespit edildi.

Olay yerinde bulunan çok sayıda mühimmatın yanı sıra teröristlerin üzerinden eski tip telefonların çıkması da dikkat çekti. 

YORUMLAR 87
  • memet göktaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizler osmanlı torunlarıyız...Biz birlik olursak tüm zorlukları aşarız ama oyuna gelirsek şayet bizi kullanırlar başımızdaki büyüklerimiz kanayan yaramıza bir duurr desin alın size İDAM getiriyoruz desin ozaman kanayan yaralarımız durur bu kadar basit degilmi zamanla herşey yerine oturur. VATANI BÖLMEYE _CİNSEL TECAVÜZCÜLER_VERGİ KAÇILARA_ İDAM olsun halkın bunu istiyor.
    Cevapla
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatana hizmet edeceklerine hayatlarını karartıyorlar.
    Cevapla
  • Zekiertuğrul 7 yıl önce Şikayet Et
    İdam eylemi gerçekleştiren için değil yardım yataklık edenler için çıkarılmalı ki destek verenler bin defa düşünmek zorunda kalsınlar, eylemi gerçekleştiren zaten ölümü göze alıyor.
    Cevapla
  • piyade 7 yıl önce Şikayet Et
    kisa zamanda bazi bilgilere ulasiliyor ama adil oksuz halen kayip, neden bulunmadi anlayamadim
    Cevapla
  • 1461 7 yıl önce Şikayet Et
    şehitimizin otomatik silahı olsaydı bu leş olmuşları canını vermeden halledecekti..en kısa zamanda otomatik silah verilmeli..bu birimlere...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 28 ile uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum