FETÖ büyük darbe! Tamamen kapatılıyor
FAS İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan resmi açıklamaya göre ülkede faaliyet gösteren FETÖ'ye ait eğitim kurumlarının kapatılması kararı alındığını açıkladı.

GİRİŞ 07.01.2017 08:57
GÜNCELLEME 07.01.2017 09:02
Fas İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, “Fetullah Gülen cemaatine bağlı olarak faaliyet gösteren Fatih Sultan Mehmet Okullarının tüm eğitim ve öğretim kurumlarının kapatılması kararı alınmıştır. Söz konusu okullarda okuyan öğrencilerin mağdur edilmeden başka okullara geçmesi sağlanacaktır.” ifadelerine yer verildi.
Açıklamada, Fas Milli ve Mesleki Eğitim Bakanlığınca yürütülen soruşturma neticesinde, söz konusu okullarda Fas eğitim müfredatıyla bağdaşmayan eğitim metodu izlendiği belirtildi.
Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ait eğitim ve öğretim kurumlarının kapatılması kararının ardından ilgili kurumlara işlemlerinin tamamlanması için ise bir aylık süre tanındı.
YORUMLAR 9
-
Mechul 8 yıl önce Şikayet EtZalimin bedduası gelir kendisini bulur amma mazlumun bedduası zalimi vurur, şimdi bitme noktasına doğru gidiyorlar işlev dışında kaldıkları zaman abd onları çöp kutusuna atar.Beğen Toplam 1 beğeni
-
nilos 8 yıl önce Şikayet EtAmma beddua etmissin bea döndü kendini vurdu :))))Beğen Toplam 1 beğeni
-
Hasan 8 yıl önce Şikayet EtDinimübin i islamı kendi emelleri için kullananların ne bu alemde nede ahirette yeri yurdu yoktur.allah bunun gibi münafıklara fırsat vermesin cenabı allah devletimizi cumhur başkanımızı ve milletimizi korusunaminBeğen Toplam 8 beğeni
-
Muaz 8 yıl önce Şikayet EtÇok güzelBeğen Toplam 3 beğeni
-
sıradan vatandaş 8 yıl önce Şikayet EtYerin göğün kabul etmediğini toprak kabul etmez.Beğen Toplam 14 beğeni
-
Mechul 8 yıl önce Şikayet EtDünya dışı uzay boşluğuna atalım.Beğen