Bacağından ısırılan AK Partili vekil öyle bir fotoğraf paylaştı ki

11 Ocak çarşamba günü TBMM'de gerçekleşen kavgada CHP'li milletvekilinin bacağından ısırdığı AK Partili vekili Muhammet Balta'nın fotoğrafı ortaya çıktı

Bacağından ısırılan AK Partili vekil öyle bir fotoğraf paylaştı ki
Bacağından ısırılan AK Partili vekil öyle bir fotoğraf paylaştı ki
GİRİŞ 12.01.2017 15:01 GÜNCELLEME 12.01.2017 15:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TBMM Genel Kurulu tarihinin en set kavgalarından birine sahne oldu. CHP'liler kürsüyü işgal etti. Sandalyeler havada uçuştu, vekiller birbirini boğazladı, öyle ki burnu kırılan da vardı, ayağından ısırılan da...

KİMİN ISIRDIĞI TESPİT EDİLEMEDİ

Kamuoyu ve sosyal medya bacağı ısırılan milletvekililinin kim merak ediyordu. O kurbanın kim olduğu kısa bir süre anlaşıldı ama fail henüz tespit edilemedi. Bacağından ısırılan kişi AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta.

MUHAMMET BALTA: MERAK ETMEYİN BÜTÜN AŞILARI YAPTIRDIM

TBMM Genel Kurulunda dün akşam anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri sırasında yaşanan arbedede CHP'li bir milletvekili, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta'yı bacağından ısırdı.

Twitter hesabından bir fotoğraf yayınlayan Milletvekili Balta, “TBMM’de CHP’li milletvekili tarafından bacağımdan ısırıldım. Arkadaşlar merak etmeyin bütün aşıları yaptırdım” ifadelerini kullandı.

Herkesin şaşkınlıkla karşıladığı olayı AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş "Biz TBMM'de milletvekillerinin olduğunu tahmin ediyorduk ama milletvekili dışında da mahlukatın var olduğunu, bugün bir milletvekilimizin ayağından ısırılmasıyla gördük." sözleriyle değerlendirmişti.

YORUMLAR 3
  • oğuz han 7 yıl önce Şikayet Et
    :))))) abi ayak ısırmak nedir yahu :))) ısıran kişiyi belediye ekiplerine bildfirmek lazım. azıtsınlar böyle olmaz ki :))
    Cevapla
  • trakyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    ::::))) yakışmıyor
    Cevapla
  • 12 bingöl 7 yıl önce Şikayet Et
    Hangi mahlukatın isirdigini iyi biliyoruz. Tovbe estagfurullah guler misin aglar misin. Hastalik yoktur insallah:))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?