Semih Terzi'nin eşi kendini böyle savundu!

FETÖ'nün okullarına para aktaran darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'nin eşi Nazire Terzi kendini, "Ben cömert biriyim. Param varsa ihtiyacı olana veririm." sözleriyle savundu.

Semih Terzi'nin eşi kendini böyle savundu!
Semih Terzi'nin eşi kendini böyle savundu!
GİRİŞ 26.01.2017 15:24 GÜNCELLEME 26.01.2017 15:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Astsubay Ömer Halisdemir tarafından öldürülen darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'nin eşi Nazire Terzi hakkında, "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım", "terör örgütü üyesi olmak" ve "suç örgütlerinin isimlerini kullanarak tehditte bulunmak" suçlarından 52,5 yıla kadar hapis talebiyle açılan davanın ilk duruşması görüldü.

"BEN CÖMERT BİRİYİM"

Nazire Terzi, kimlik tespitinin ardından yaptığı savunmasında, "İddianamede okulun ortaklarına para yatırdığım söyleniyor. Hiçbir velinin okulun ortaklarını araştırdığını düşünmüyorum. Benim başka yerlere de transferim var. Ben cömert biriyim. Param varsa ihtiyacı olana veririm." diye konuştu. 

Cumhuriyet savcısının, "Sözde Yurtta Sulh Konseyi isimli yapılanmadan haberiniz var mıydı?" sorusuna Terzi, "Hayır" karşılığını verdi. 

Nazire Terzi, "Eşinizin sözde sıkıyönetim talimatında Özel Kuvvetler Komutanı olarak atandığı söylenmiş. Bundan haberiniz var mıydı?" sorusunu ise "Bundan haberim olması imkansız." diye yanıtladı. 
 

YORUMLAR 2
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Deniz Feneri derneği de yardım yapıyordu oraya hiç gönderdin mi, Filistine, Suriyelilere, fetöye inanmayan birine hiç yardım yaptın mı,
    Cevapla
  • manam61 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar inkarcı ve saf süt be yeyin 52 yılı anlarsınız anyayı konyayı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray, Netanyahu'ya bir kez daha Refah uyarısında bulundu: Kara saldırısına karşıyız
AK Parti'de MYK toplantısı sona erdi: Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar