CHP'de kriz! Kılıçdaroğlu istifasını istedi

Elif Doğan Türkmen'in, 2016 için TBMM tarafından ödenen 1 milyon TL’yi aşan iletişi masrafı, CHP’nin de birinci gündem maddesi olmaya devam ediyor.

CHP'de kriz! Kılıçdaroğlu istifasını istedi
CHP'de kriz! Kılıçdaroğlu istifasını istedi
GİRİŞ 01.02.2017 09:08 GÜNCELLEME 01.02.2017 09:08
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

CHP kurmayları, CHP’nin aralık ayındaki Adana mitingi ve yeni yıl tebriği için Adanalı tüm seçmenlere mektup gönderen milletvekili Elif Doğan Türkmen'in iletişim masrafının, “kabul edilebilir” limitin çok üzerinde olduğunu savunuyor ve 1 milyon TL’yi aşan iletişim bedelinin bir miktarının TBMM’ye iade edilmesi konusunda nasıl bir yöntem belirlenmesi gerektiği konusunda fikir alışverişi yürütüyor.

DİVAN'DAN İSTİFASINI İSTEDİ

Bu konuda kamuoyuna açık mesaj vermeyen Kılıçdaroğlu’nun Türkmen ile iki gün önce telefon görüşmesi yaptığı ifade ediliyor. Kılıçdaroğlu’nun görüşmenin ardından yakın çevresiyle, Türkmen’in Başkanlık Divanı’ndan çekilmesi gerektiği yönündeki görüşünü paylaştığı, bu adımın kamuoyunda oluşan tepkiyi bir nebze giderebileceğini düşündüğünü ilettiği öğrenildi. Bu talebin ulaştırıldığı Türkmen’den henüz istifaya ilişkin olumlu ya da olumsuz bir sinyal gelmese de konu bugün saat 13.00’te genel merkezde toplanacak MYK’da da birinci gündem maddesi olacak. Parti kurmaylarının bir milletvekiline tanınan hakkın suiistimal edilmesi anlamına gelecek bu adımın partiyi zor durumda bıraktığı, partinin tedbir almaması durumunda daha zor durumda kalabileceği yönünde görüş bildirmesi bekleniyor.

MİLLİYET

YORUMLAR 47
  • mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    Yetimin hakkini yiyene de savunmayana da yaziklar olsun
    Cevapla
  • CAN BAR 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bu değilmiydi ben bu ülkede gece yatağına aç giren çocuk olmayacak diye başlayan bir hayalim var deyip mavralar sallayan çarkçı başı sayın kemaal bey Nasıl çıkacaksın bu milletin karşısına nasıl inandıracaksın beni OLUM BAK GİT yersin odunu kafana
    Cevapla
  • Derya0663 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu ülke bunlardan ne çekti.hem hiçbir şey üretme katkıda bulunma (İSKİ,ASKİ,FATURA) artık bıktık ya.....
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Örtülü ödenek bunların eline gecse neler olur düşünün... Zamaninda sskda neler oldu düşünün....
    Cevapla
  • Diktatör Kim? 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Kılıçdaroğlu'nun İstifa Edeceği Günü Dört Gözle Bekliyor Koltuğa Yapışmış Sanki Yıllardır Aldığı Yenilgilere Rağmen Halen Utanmadan Koltukta Oturuyor Ve Recep Tayyip Erdoğan Diktatör Diyor El İnsaf Be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor