Gırgır'dan Musa peygambere ağır hakaretler

Sözcü gazetesini çıkaran gruba ait olan mizah dergisi Gırgır, Hz.Musa ile ilgili skandal bir karikatür yayınladı ve tepkilere neden oldu.

Gırgır'dan Musa peygambere ağır hakaretler
Gırgır'dan Musa peygambere ağır hakaretler
GİRİŞ 17.02.2017 08:30 GÜNCELLEME 17.02.2017 19:03
Bu Habere 167 Yorum Yapılmış

Sözcü gazetesinin okurlarına bedava dağıttığı karikatür dergisinde, Hz. Musa'ya küfürler içeren karikatür yayınlanması, sosyal medyada büyük tepkilerle karşılandı.

CUMHURBAŞKANI SÖZCÜSÜ KALIN DA TEPKİ GÖSTERDİ

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İbrahim Kalın da skandal karikatüre tepki gösterirken "Bunun adı mizah ve ifade özgürlüğü değil, ahlaksızlık ve nefret suçudur. Mukaddesata yönelik bu saygısızlığı şiddetle kınıyorum." ifadelerini kullandı.

UYKUSUZLUKTAN OLMUŞ(!)

Bu skandal karikatürün ardından, tepkiler üzerine dergi açıklama yapmak zorunda kaldı. Twitter'dan yapılan açıklamada: "Yorgunluk ve uykusuzluk nedeniyle basım öncesi fark edilemeyen bu 'berbat' karikatür incitmiş olduğumuz herkesten özür dileriz." denildi.

SAVCILIĞA ÇAĞRI YAPTILAR

Karikatüre tepki gösteren binlerce kişi bunun cezasız kalmaPeygambere yönelik bu açık hakaret ve saldırının ardından Twitter'da tepkileri getiren binlerce kişi savcılığın harekete geçmesi için çağrı yaptı.

YORUMLAR 167
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sozcunun bi sozu var mi acaba...
    Cevapla
  • garib 7 yıl önce Şikayet Et
    Kur-an'ımızdaki Hz Musa kıssası diye bildiğimiz Allah'ın biz müslümanlara bildirdiği ayetlerine karşı yapılmış bir küfür hareketidir.Yoksa musevilere yapılmış bir şey yoktur.UYAN EYY MÜSLÜMAN UYAN
    Cevapla
  • Koncerto 7 yıl önce Şikayet Et
    Aşağıların en aşağısı alçak! Elin kurusun!!
    Cevapla
  • Evet 7 yıl önce Şikayet Et
    Yoksa başka kurtulmanın çaresi yoook soysuzlardan korkak din düşmanlarından
    Cevapla
  • izmitli 7 yıl önce Şikayet Et
    ne din ne iman ne peygamber taniyorlar ustune o olmayan beyinleriyle karikatur cizmeye kalkisiyorlar nasil bir yaratiksiniz isiniz gucunuz kufur kucumseme bekleyin az kaldi osmanlinin torunlari geliyooo titreyin korkun eyy hacli soylari ve soytarilari
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!