Hz Adem ile Havvalı skandal referandum videosu

İzmir Barosu tarafından yayınlanan videoda Hz Adem ile Havvalı referandum mesajı büyük tepkiye neden oldu.

GİRİŞ 06.03.2017 13:07 GÜNCELLEME 06.03.2017 13:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Baronun hazırlattığı "hayır" propagandası içerikli videonun sosyal medyada yayınlanması üzerine tepkiler çığ gibi büyüdü.

16 Nisan tarihinde yapılacak olan Referandum öncesi "hayır" oyu çalışmaları devam ederken İzmir Barosu tarafında skandal bir video yayınlandı.

YARGIYA TAŞIYACAĞIZ

Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina ise böylesi bir videonun kabul edilemeyeceğini ifade etti.

Konuyu yargıya taşıyacaklarını belirten Bina, "Bazı partileri dini siyasete alet etmekle suçlayanlar işin suyunu çıkaracak derecede dini siyasete alet edip Hazreti Adem peygamberimize de ciddi bir saygısızlık, hatta hakaret etmektedirler. Bu anlamda Diyanet İşleri Başkanlığını göreve davet ediyorum. Kutsalımıza, ilk peygamberimize yapılan bu hakaret tepkisiz kalmamalı ve konu yargıya taşınmalı." diye konuştu.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İzmir İl Temsilcisi Yasin Keskin ise videoda Hazreti Adem'in atletli biri olarak gösterildiğini söyledi.

Videonun belirli bir amaca hizmet ettiğini dile getiren Keskin, "Bu millete 'hayır' dedirtmek için spekülasyonlar yapılıyor. Algı operasyonunun bir parçası ama bu millet bu videoya kanmaz. Hazırlanan video bizi çok üzdü. İzmir Barosunun hazırladığı videoyu yargıya taşıyacağız." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 6
  • Harun 7 yıl önce Şikayet Et
    İlkpeygamberhzademivehzhavvayikotuleyenlersiznasilmuslumansiniz
    Cevapla
  • Zeynep 7 yıl önce Şikayet Et
    Zalimler için yaşasın cehennem!!!
    Cevapla
  • Ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Aptallarrrr , cahillerrrrr , Allahu Teala Peygamber eşleri için onlar sizin anneleriniz diyor insan annesini , İnsanlığın atası bir peygamberi ve eşini , böyle kurana ve inandığımız dine aykırı olarak nasıl simgeler siz ne kadar edepsiz ve ahlaksız insanlarsınız.Yazıklar olsun
    Cevapla
  • yürek 7 yıl önce Şikayet Et
    komiklikten başka bir şey değil...mizah diye seyretmek lazım..Tabii ki Hz.Adem(as) ile Hz.Havva bölümü hariç..bu tep saçmalıklarla daha çoooook kaybedersiniz...memleket için yaptğınız bir şey yok ki...Atatürkü de kullandığınızı artık hepimiz çok iyi biliyoruz....
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    15 yıldır kaybediyorsunuz yine kaybedeceksiniz Allah'ın izniyle. yani EVET EVET EVET diyeceğiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Troller insanlıktan çıktı: İBB çukurunda ölen çocuk için Ekşi Sözlük'te iğrenç yorumlar
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması