Adliye müdürüne akıl almaz tuzak!

Telefon aracılığı ile dolandırıcılık yapan şebekenin bu seferki hedefi, Haymana Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Kadriye Demir oldu.

Adliye müdürüne akıl almaz tuzak!
Adliye müdürüne akıl almaz tuzak!
GİRİŞ 07.03.2017 15:12 GÜNCELLEME 07.03.2017 15:12
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Haymana Adliyesi’nde uzun yıllar Yazı İşleri Müdürü olarak çalışan Kadriye Demir’i dolandırıcılar telefonla aradı. Telefonun ekranında bir bankanın adının yazdığını gören Demir, muhatabın banka olduğunu düşünerek, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Ben ekranda bankanın adının yazdığını görünce şüphe etmedim. Adamların ifadesi, banka hesaplarından para çekilmek istendiğini, işlemin askıda kaldığını, şüpheli olduğunu düşündükleri için aradıklarını söylediler. Ben de istedikleri bilgileri paylaştım. Yaklaşık 1 saat konuştuk, telefonuma gelen şifreleri onlarla paylaştım, o sırada beni 0212 alan kodlu bir numara arıyordu. Telefonu kapattıktan sonra o numara ile görüştüm ve bana dolandırıldığımızı söylediler. Ben ilk etapta bu 0212 numaralı telefonun dolandırıcı olduğunu sandım. Lakin daha sonra ilk arayan numara tarafından dolandırıldığımı bankaya gittiğimde öğrendim. Hesaplarımı kontrol ettiğimde bir hesabımdan bin 100 TL, diğer hesabımdan ise 2 bin 300 TL paramın çekildiğini gördüm."

’BEN YANDIM, BAŞKASI YANMASIN

Dolandırıldığını anlamadığını dile getiren Kadriye Demir, "Bu insanlar beni bile dolandırıyorlarsa, normal vatandaşın dolandırılması çok normal. Bu yüzden özellikle bu haberin yapılmasını ve vatandaşlarımızın her ne şekilde olursa olsun, dolandırıcılara göz açtırmamalarını istiyorum. Ben yandım, hemşerilerim yanmasın. Dişimizden, tırnağımızdan arttırdığımız alın teri paramızı, bu tür parazitlerin bu şekilde çarpması insanı üzüyor. Hakkımı helal etmiyorum" diye konuştu.

YORUMLAR 11
  • Bekir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bana da sağlıktan sigortası yaptırdığımı 2015'te kredi kartım yenilendiği için düzenli olarak hesaptan para alamadıklarını başı ve sonu şu rakamlarla bittiğini söylediler. Ben de öyle bir şey yok dedim. İcrayı başlatacaklarını söylediler. Başlatın dedim. Sonra tabii ki de içime de kuşku düştü. Direk bankaya gittim. Oradan sorgulattım problem yok dediler. Hesap bilgilerimi verip vermediklerini sordular vermedim dedim. Bence siz de öyle yapın şüphelenirseniz direk bankaya gidip sorgulayın.
    Cevapla
  • Metin 7 yıl önce Şikayet Et
    Kendi normal vatandas deilmi ki..
    Cevapla
  • No:"Mal,, 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet çok dogru, kendisi senin gibi kiskanç haset fesat, içi ,hasetlikten çürümüș değil, Kendisi gayet doğal ve Normaldir,
    Cevapla
  • Beyefendi 7 yıl önce Şikayet Et
    Beyler bu hanfendi kendisini ,bașka vatandașlardan ,üstün görüyorum demiyor, haberi iyi okuyun ve iyi anlayin, "Sadece ișinin icabi(Dogal olarak). siradan vatandașlardan ,tercubesinin fazla oldugunu söylüyor, Beyler ne oluyor hemen așagilik komplexlerine giriyorsunu,,,,,, Adam olun adam.
    Cevapla
  • enver 7 yıl önce Şikayet Et
    benimde başıma geldi ama ekranda banka isminin yazdıgını anlattım kimse inanmadı bunlar çok proflar
    Cevapla
  • dervişan 7 yıl önce Şikayet Et
    yorumcu ahbaplar olumsuz yorum yapmayın, bu konularda hepinizden fazla bilgili olması muhtemel. mizan terazisi gibi herşeyi tartıyonuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak