Mevlüt Mert Altıntaş'ın bilgisayarından bakın ne çıktı!

19 Aralık 2016 tarihinde Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’a yönelik suikast düzenleyen Mevlüt Mert Altıntaş’ın bilgisayarından bakın ne çıktı!

Mevlüt Mert Altıntaş'ın bilgisayarından bakın ne çıktı!
Mevlüt Mert Altıntaş'ın bilgisayarından bakın ne çıktı!
GİRİŞ 09.03.2017 09:26 GÜNCELLEME 09.03.2017 09:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rus Büyükelçisi Andrey Karlov’a haince suikast düzenleyen Mevlüt Mert Altıntaş bilgisayarından çıkanlar şoke etti. TÜBİTAK tarafından yapılan çalışma neticesinde Altıntaş’ın, Karlov’un yanı sıra ABD’nin Ankara Büyükelçisi John Bass’ı da internetten araştırdığı tespit edildi.

FETÖ’cü polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş tarafından öldürülen Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov soruşturmasında, ses getirecek yeni ayrıntılar ortaya çıkarıldı.

TÜBİTAK, Altıntaş’ın cep telefonu şifresini kırmak için “iCloud klonlama” tekniği üzerinde çalışıyor. Soruşturmada, suikastçıya ait bilgisayar incelemesinde önemli bir bilgiye ulaşıldı. Altıntaş’ın, Karlov’un yanı sıra ABD’nin Ankara Büyükelçisi John Bass’ı da internetten araştırdığı tespit edildi.

Bass’ı da hedef aldığı değerlendirilen suikastçının Ankara’da bulunan Rus ve Amerikan kültür derneklerini de internetten araştırdığı ve bilgi topladığı kaydedildi.

YORUMLAR 1
  • Tuba 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö okulları senelerce tübitak için de öğrenci yetiştirdi.birşey açıklanırken, birçok şey gizleniyor galiba.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor