Bir tepki de Başbakan'dan! Burnunuzu sokmayın

Başbakan Binali Yıldırım, Hollanda'nın skandal kararıyla ilgili olarak ilk kez konuştu.

Bir tepki de Başbakan'dan! Burnunuzu sokmayın
Bir tepki de Başbakan'dan! Burnunuzu sokmayın
GİRİŞ 11.03.2017 16:47 GÜNCELLEME 11.03.2017 17:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım Balıkesir mitinginde halka hitap etti.

Başbakan Binali Yıldırım, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun uçağının iniş izninin Hollanda tarafından iptal edilmesiyle ilgili " Ne kadar engel çıkarırsanız çıkarın, bizim memleket sevdalısı gurbetteki kardeşlerimiz 16 Nisan'da size bunun cevabını sandıkları doldurarak vereceklerdir." dedi.

Başbakan'ın konuşmasının satır başları:

- Bu sistem, bürokrasinin ve işlerin daha hızlı olması demek. Şimdi 'hayır'cılar kervanına Avrupa da katıldı. Almanya, arkasından Hollanda. Dikkat ederseniz, oraya gurbetçilerle buluşmaya giden bakanlarımıza yasak koyuyorlar, engel çıkarıyorlar.

CEVAP 16 NİSAN'DA

- Ne kadar engel çıkarırsanız çıkarın, bizim memleket sevdalısı gurbetteki kardeşlerimiz 16 Nisan'da size bunun cevabını sandıkları doldurarak vereceklerdir.

BURNUNUZU SOKMAYIN!

- Biz Türkiye olarak sizin seçim işlerinize, iç siyasetinize karışmıyoruz ama görüyorum ki başta PKK terör sempatizanları, FETÖ'cüler olmak üzere ne kadar Türkiye'nin aleyhinde çalışan varsa, sizin için baş köşede yer buluyor. Bunu yapmayın. Buradan uyarıyorum, bunlar dostluğa, müttefikliğe sığmaz. Türkiye'nin düşmanlarına dostluk yapanlar, Türkiye'ye düşmanlık yapmış olurlar. Biz buradan bir kez daha diyoruz ki ey Avrupa, lütfen Türkiye'nin içişlerine, siyasetine burnunuzu sokmayın, taraf olmayın."

YORUMLAR 4
  • bg turk 7 yıl önce Şikayet Et
    16 nisanda turk oldugumuzu bizi engelleyemiyeceklerini KANITLAMALIYIZ
    Cevapla
  • ersin 7 yıl önce Şikayet Et
    bence avrupadaki ülkeleride fetö!!! yönetiyor,bu kadar düşmanlık etmezler yoksa açık açık
    Cevapla
  • ulubatlı Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    lütfen ile olmaz..!
    Cevapla
  • canim vatanim 7 yıl önce Şikayet Et
    bizi kurtarin artik bu türkiye karsiti devletlerden.imkan sunun yolumuzu acin engelleri kaldirin.benim vatanim kalkinsin.benim halkim kalkinsin.benim sanayim sahlansin.avrupada cok sayida is verenler var.milyonlar ile is yapanlar.niye türkiyeye yatirim yapmiyorlar.aklim almiyor.bizim herseyimiz tr yede.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!
MSB duyurdu: 7 PKK'lı terörist etkisiz!