İstanbul'da 18 Mart'ta 9 ilçede elektrik kesilecek

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş, tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul Avrupa yakasında 18 Mart cumartesi günü itibariyle elektrik kesintisi uygulanacak

İstanbul'da 18 Mart'ta 9 ilçede elektrik kesilecek
İstanbul'da 18 Mart'ta 9 ilçede elektrik kesilecek
GİRİŞ 17.03.2017 13:11 GÜNCELLEME 17.03.2017 15:56

Elektrik dağıtım şirketi tarafından yapılan açıklamada Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan Beyoğlu, Esenyurt, Silivri, Güngören, Sariyer, Çatalca, Beylikdüzü, Esenler, Büyükçekmece ilçelerinde 18 Mart cumartesi günü itibariyle elektrik kesintisi yaşanacak

İşte elektrik kesintisinin yaşanacağı mahalleler

- PİYALEPAŞA Mh., AÇIK Sk., AVCILAR Sk., CAN Sk., CAN KARDEŞLER Sk., DİRİ Sk., GÜZEL BAHÇE Sk., GÜZELLER Sk., KAYIŞOĞLU Sk., KÜÇÜK EFEM Sk., MENEVŞE Sk., OKÇULAR ÇEŞME Sk., PİYALEPAŞA Cd., SAĞLIK OCAĞI Sk., ŞENAY Sk., TOROS Sk., ÜLEV Sk., YARPUZ Sk., (BEYOĞLU İlçesi) ve civarında 15:00-23:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- OSMANGAZİ Mh., ŞEN Sk., SILA Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- BEKİRLİ Mh., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- HAZNEDAR Mh., PARK Sk., ERGENE Sk., SÖNMEZ Sk., İLKYUVA Cd., TUNCA Sk., MERİÇ Sk., BAĞCILAR Cd., KINALI Cd., ÇAPA Sk., (GÜNGÖREN İlçesi) ve civarında 10:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ZEKERİYAKÖY Mh., PELİKAN PARK EVLERİ Küm., (SARIYER İlçesi) ve civarında 09:30-16:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ELBASAN Mh., OVAYENİCE ELBASAN YOLU Sk., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında 01:00-06:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ADNAN KAHVECİ Mh., AVRUPA Cd., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında PINARTEPE Mh., GEREDE Cd., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 10:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ELBASAN Mh., OVAYENİCE ELBASAN YOLU Sk., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında 01:00-06:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ORUÇREİS Mh., 636. Sk., (ESENLER İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- KARAAĞAÇ Mh., YİĞİTTÜRK Cd., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 08:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- YAKUPLU Mh., LİMAN Cd., (BEYLİKDÜZÜ İlçesi) ve civarında 03:00-05:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ORTAKÖY Mh., BARBAROS HAYRETTİN PAŞA Cd., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 10:00-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!
Brezilya'da sel: Porto Alegre Havalimanı sular altında kaldı