Seçilir seçilmez Türkiye'ye çok sert sözler!

Almanya'nın yeni cumhurbaşkanı Steinmeier, Türkiye'nin Almanya'ya yönelik Nazi benzetmelerini eleştirdi ve çok sert sözler sarf etti.

Seçilir seçilmez Türkiye'ye çok sert sözler!
Seçilir seçilmez Türkiye'ye çok sert sözler!
GİRİŞ 22.03.2017 14:57 GÜNCELLEME 22.03.2017 15:13
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Almanya'nın yeni Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, yemin töreninde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Nazi' benzetmelerini durdurmasını istedi.

Pazar günü Cumhurbaşkanlığı görevini devralan Steinmeier, "Erdoğan, Türkiye'nin son yıllarda inşaa ettiği her şeyi tehlikeye atıyor" diye konuştu. Steinmeier, Erdoğan'ın sözlerinin yıllardır işbirliği yaptığı ortaklarıyla ilişkileri bozma riski taşıdığını söyledi ve “On yıllardır elde edilen her şeyin yıkıldığını endişe ile izliyoruz” ifadesini kullandı.

 

YORUMLAR 78
  • hasan kara 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanların maskesi düştü , yıllarca kendi halklarını ve tüm dünyayı inandırmaya çalıştıkları demokrasi ve insan haklarına saygı yalanını yüzlerine çarpan TÜRKİYE 'yi elbette eleştirecekler.
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet, evet, evet, evet, bir Nazi almanyasi vahşeti daha ortada. Almanya artık bir terör devleti olarak ortada, geçmişte Hitler'in vahşeti , günümüzde terör devleti olarak ortaya çıktı. Artık bir israil uşağı olarak vahşetten besleniyor. Utanmadan insan haklarından bahsetmelerini dehşetle izliyor, lanetliyoruz. Insanlik suçu işledi, işlemeye devam ediyor.
    Cevapla
  • VATAN 7 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE soykırım yapmışlardı derken bır şey yok evet sız NAZI sınız hemde almanya da yaktıgınız türk evlerındekı cocukları bıle yaktınız sız NAZI sınız
    Cevapla
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Nazisiniz iste ne yapalim, NEO MeO da degil yani dumduz dimdirek Nazisiniz. Hemde bu kanseri butun Germenlere kadar gerdirmissiniz. Siz naziyseniz biz ne yapalim arkadas. Hasta etme adami pis nazi
    Cevapla
  • pes! 7 yıl önce Şikayet Et
    sanki biz yapıyormuşuz gibi. Adamlar ne utanmaz. Bizim bakanlarımızı ülkende engelle. hollandaya destek ver. sonrada Türkiye durup dururken bunları yapıyormuş gibi göster. Tam abd gibi olmuşlar. Gerçi zaten öylelerdi. abd yapar yapar haberimiz yok der. Kansızlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…