İstanbul'da 29 Mart'ta 11 ilçede elektrik kesilecek

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş, tarafından yapılan açıklamaya göre İstanbul Avrupa yakasında 29 Mart çarşamba günü itibariyle elektrik kesintisi uygulanacak

İstanbul'da 29 Mart'ta 11 ilçede elektrik kesilecek
İstanbul'da 29 Mart'ta 11 ilçede elektrik kesilecek
GİRİŞ 28.03.2017 13:13 GÜNCELLEME 28.03.2017 13:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Elektrik dağıtım şirketi tarafından yapılan açıklamada Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan Bahçelievler, Büyükçekmece, Sarıyer, Şişli, Beyoğlu, Eyüp, Çatalca, Bağcılar, Esenyurt, Küçükçekmece, Zeytinburnu ilçelerinde 29 Mart çarşamba günü itibariyle elektrik kesintisi yaşanacak

İşte elektrik kesintisinin yaşanacağı mahalleler

- BAHÇELİEVLER Mh., CELAL NURİ Sk., İZZETTİN ÇALIŞLAR Cd., IHLAMUR 1 Sk., YASEMİNLİ Sk., NEYİRE NEYİR Sk., (BAHÇELİEVLER İlçesi) ve civarında 10:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ATATÜRK Mh., KORDONBOYU Cd., HAMİYET YÜCESES Sk., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 10:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- DEMİRCİ Mh., BİZİMTEPE SİTESİ Küm., PLAJ YOLU (MERKEZ) Cd., (SARIYER İlçesi) ve civarında 09:30-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- KUMKÖY Mh., BAĞLAR ALTI Sk., GÜLŞEN Sk., KAHYAOĞLU Cd., KALE Cd., KORU. Sk., TURBAN Cd., UMMAN Sk., (SARIYER İlçesi) ve civarında 13:30-16:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- BOZKURT Mh., BARUTHANE Cd., DERE Sk., DOLAPDERE Cd., EŞREF EFENDİ Sk., POYRAZ Sk., CUMHURİYET Mh., HALASKARGAZİ Cd., ERGENEKON Mh., TAY Sk., YUNUSBEY Sk., HALASKARGAZİ Cd., (ŞİŞLİ İlçesi) ve civarında 11:00-14:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ESKİŞEHİR Mh., AVŞAR Sk., SAKSAĞAN Sk., FENERCİ KADRİ Sk., FEYLOSOF Sk., KASAP HURŞİT Sk., MİRİMİRAN Sk., (ŞİŞLİ İlçesi) ve civarında HACIAHMET Mh., ALİ AĞA Sk., YOKUŞBAŞI Sk., KOKOROZ Sk., YENİŞEHİR Mh., AVŞAR Sk., ALİ AĞA Sk., ALÇAKDAM Sk., BABADAĞ Sk., BARDAKÇI Sk., BEKÇİ MAHMUT Sk., ÇAVDAR Sk., DİREKÇİBAŞI Sk., FİTİL Sk., GÜLLECİ Sk., HACI İLBEY Sk., HAKEM Sk., İSTİFÇİ Sk., KASAP HURŞİT Sk., KOÇYİĞİT Sk., KÖMÜRCÜ LÜTFÜ Sk., KURTULUŞ FIRINI Sk., KUYUCU KERİM Sk., MAVİŞ Sk., MANDIRA Sk., MİRMİRAN Sk., MUHTAR SAADETTİN Sk., SAFA MEYDANI Sk., SAKSAĞAN Sk., SANDALCI Sk., SU YOLU Sk., TIRMIK Sk., TABUR AĞASI Sk., YAMAN ALİ Sk., (BEYOĞLU İlçesi) ve civarında 12:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır

- NİŞANCI Mh., HANIMOĞLU YAŞAR Sk., SOFULAR YOKUŞU Sk., KARAYEL Sk., EYÜP NİŞANCA Cd., 2.ZAMBAK Sk., 1.MELTEM Sk., 3.MENEKŞE Sk., 1.SARDUNYA Sk., (EYÜP İlçesi) ve civarında 09:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- MURATBEY MERKEZ Mh., KUZEYOĞLU Cd., HAYRABOLU Cd., BAHÇESARAY Sk., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında 09:00-14:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- TÜRKOBA Mh., OKUL YOLU Cd., DALGIÇ 1 Sk., DEĞİRMEN YOLU Cd., DAMLA 3 Sk., DAĞCIL Sk., DESEN Sk., DİLEK 3 Sk., ESKİ ÇATALCA YOLU Cd., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- DEMİRKAPI Mh., AHMET HAŞİM Sk., BAĞCILAR ASFALTI Cd., DEDE KORKUT Sk., EGELİ Sk., KARADENİZ Sk., KILIÇLI Sk., KORKUT Sk., OCAKBAŞI Sk., SETBAŞI Sk., SEYHAN Sk., YENİMAHALLE Mh., BAĞCILAR ASFALTI Cd., ÇELEN Sk., ÇİMEN Sk., MAYIS Sk., MURAT PAŞA Sk., MEVLANA Cd., (BAĞCILAR İlçesi) ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- İSTİKLAL Mh., CUMHURİYET Cd., OKUL Sk., ÇAYIR Sk., ŞEHİTLER Mh., MEŞE Sk., BİBERİYE Sk., AKÇAAĞAÇ Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 10:00-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- ATAKENT Mh., 209. ÇIKMAZ Sk., 222. Cd., 227. Sk., 228. Sk., 229. Sk., 230. Sk., 231. Sk., 232. ÇIKMAZ Sk., ATATÜRK Cd., PROF. AZİZ ERGİN Cd., (KÜÇÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

- TELSİZ Mh., 85/4 Sk., 85/4C Sk., 85/4D Sk., 85/4E Sk., ASIM KAZANCIGİL Cd., BALIKLI KAZLIÇEŞME YOLU Sk., BALIKLI YOL Sk., GELİNCİK Sk., GÜL Sk., (ZEYTİNBURNU İlçesi) ve civarında 10:00-13:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

YORUMLAR 1
  • kadircan öner 7 yıl önce Şikayet Et
    tamam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!