Halit Akçatepe kimdir? Aslen nerelidir?

31 Mart 2017 tarihi itibariyle hayatını kaybeden Halit Akçatepe kimdir? Güdük Necmi lakaplı Halit Akçatepe aslen nerelidir? İşte Halit Akçatepe'nin hayatı eşi ve çocukları

GİRİŞ 01.04.2017 10:41 GÜNCELLEME 01.04.2017 10:41

79 yaşında hayatını kaybeden Halit Akçatepe kimdir? Yeşilçam'ın usta ismi Halit Akçatepe aslen nerelidir? İşte Hababam sınıfının Güdük Necmi'si Halit Akçatepe'nin biyografisi ve hayatı

HALİT AKÇATEPE KİMDİR?

1 Ocak 1938 tarihinde dünyaya gelen Halit Akçatepe İstanbul'da doğmuştur.

Türk Sineması’nın unutulmaz yıldızlarından ve Hababam Sınıfının Güdük Necmi karakterini canlandıran usta oyuncu Halit Akçatepe Yeşilçam'ın usta isimlerindendir.

Son olarak 2013 senesinde Babam Sınıfta Kaldı dizisinde rol almıştır. Yıllarca birbirinden farklı sinema ve dizilerde hayranlarının karşısına geçen ve büyük bir ustalıkla mesleğini icra eden Halit Akçatepe aslen Ordu Ünye’lidir.

Babası Sıtkı Akçatepe anne tarafından Osmanlı İmparatorluğu’nun Lale Devri Sadrazamı Nevşehirli Damat İbrahim Paşa’nın torunudur.

halit-akçatepe-eşi-çocukları-torunu
(Halit Akçapete Eşi Çocukları ve Torunu)

Halit Akçatepe'nin eşi ve çocuğu

1963 yılında Tülin Akçatepe hayatını birleştiren Halit Akçatepe 1981 yılında ayrılmıştır. Bu evililkten Günsu Akçatepe adında bir evladı bulunmaktadır.

Halit Akçatepe'nin ikinci eşi ile olan evliliğinin gündem olmasının sebebi aralarındaki büyük yaş farkıydı. Kendisinden 39 yaş küçük olan Rezzan Akçatepe ile Rezzan Akçatepe 1999 senesinde yaptığı evililik de 2009 yılında bitti. 

Halit Akçatepe'nin çocukları

Halit Akçatepe'nin ilk eşi ve ikinci karısından olmak üzere toplam 3 çocuğu bulunuyor. En büyük çocuğu Itır Akçatepe 1964 doğumlu, ikinci kızı Ebru Akçatepe ise 1968 yılında ilk karısı Tülin Akçatepe'den dünyaya geldi. 

Halit-Akçatepe-ailesi(Halit Akçatepe Biyografisi ve Hayatı)

Peki Halit Akçatepe neden boşandı?

Halit Akçatepe ile 39 yaş küçük karısı Rezzan Akçatepe'nin evlilikleri 10 yıl sürdü ve başladığı hızla bitti. Rezzan Akçatepe boşanmalarının sebebini "Baba kız haline gelmiştik' diyerek özetlemişti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı