Fotoğraf çektiren gelin ile damada '1 Nisan' şoku!

Adana'da doğal ortamda düğün fotoğrafı çektiren gelin ile damadın otomobilde bıraktıkları içinde 12 bin lira olan çanta çalındı.

GİRİŞ 01.04.2017 17:33 GÜNCELLEME 02.04.2017 10:05
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Adana'da doğal ortamda düğün fotoğrafı çektiren gelin ile damadın otomobilde bıraktıkları içinde 12 bin lira olan çanta çalındı. Otomobile '1 Nisan' yazdıran gelin Şenel Mert, "Espri olsun diye 1 Nisan yazdırmıştık, hırsızlar bize şaka yaptı" dedi.

Damat Cengizhan Güvendik ile gelin Şenel Mert düğün öncesi hatıra fotoğrafı çektirmek için 31 KEJ 39 plakalı otomobil ile merkez Yüreğir İlçesi'nin Sepici Mahallesi'ne geldi. Seyhan Nehri kıyısındaki piknik alanına araçlarını park eden çift, mesire alanında bol bol fotoğraf çektirdi. Düğün salonuna gitmek için araçlarının yanına gelen Şenel Mert ile Cengizhan Güvendik, hayatlarının en mutlu gününde büyük bir şokla karşılaştı.

1 NİSAN ŞAKASI

Çiftin 1 saat önce park ettiği otomobilin arka camını kıran hırsızlar, Şenel Mert'in içerisinde 12 bin lira para ile kredi kartlarının bulunduğu çantayı çaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, inceleme yaptı. Misafirlerin salonda kendilerini beklediğini söyleyen Şenel Mert, "Ne olursa olsun, düğün iptal edilmeyecek. Biz espri olsun diye otomobili süsletirken 1 Nisan yazmıştık. Ama hırsızlar bize 1 Nisan şakası yaptı" diye konuştu.

Şenel Mert ile Cengizhan Güvendik, olay yerine çağırdıkları yakınlarının 1974 model otomobiline binerek düğün salonunun yolunu tuttu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 21
  • ahmet aslan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah uyarmış damadı yol yakınken dön demiş. Anlamamış mesajı
    Cevapla
  • Fatih Aygün 7 yıl önce Şikayet Et
    Arabada 12 bin lirayı bırakıp resim çektirmeye gitmek ne demek la hırsızın suçu yok bence bütün suç gelinle damatın adamı zorla hırsız yapmışlar
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızın hiç mi suçu yok
    Cevapla
  • ME~T~İN 7 yıl önce Şikayet Et
    İsterse külçe altın bıraksınlar muslümansan almicaksın
    Cevapla
  • Müslüman Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet olayda tahrik var
    Cevapla
  • Ahmed 7 yıl önce Şikayet Et
    Adanada bu tip hırsızlık çok yaygın.Fotoğraf çekimine gelen çiftleri takip ediyor hırsızlar gün boyu.Tedbirli davranmayan bu insanlar da da kabahat var.
    Cevapla
  • yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    diyecek bir şey bulamıyorum
    Cevapla
  • frm 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakan yasalarımızın yaptırım gücü olduğuna; çocuklarımızın, gençlerimizin aile içerisinde yeterli dini ve ahlaki eğitimi aldığına inanmıyorum. Haberleri okudukça üzülüyorum. Eskiden toplum içerisindeki bir yanlışı aile ve yakın çevre düzeltildi. Şimdi aile umursamıyor, çevre ise banane diyor. Ama günün birinde iğnenin ucu bize dokunuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!