'Sanatçı değil' diyen Kılıçdaroğlu'na cevap geldi!

Kılıçdaroğlu, "Baba bir masal anlat bana" şarkısını kullanmak istedik. Korktular, vermediler. Asla onlara da sanatçı demiyorum" çıkışına şarkının bestecisinden cevap geldi.

GİRİŞ 04.04.2017 15:14 GÜNCELLEME 04.04.2017 15:21
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam sanatçılarla bir araya geldiği toplantıda, "Baba bir masal anlat bana" şarkısını kullanmak istediklerini ancak şarkının bestecisinin buna izin vermediğini belirterek, "O şarkıyı kullanmak istedik. Korktular, vermediler. O nedenle şarkıyı besteleyeni de sahibini de kınadım. Asla onlara da sanatçı demiyorum. Kimse kusura bakmasın" demişti. 

KİMİN SANATÇI OLDUĞUNA TARİH KARAR VERİR!

Şarkının bestecisi Cengiz Onural, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine twitter'dan yanıt verdi. Onursal,  "Şarkılarımın politik farklılıklar dışında kalmasını tercih ederim. Kimin sanatçı olduğuna tarih karar veriyor" dedi. 

YORUMLAR 10
  • İlhan Kay 7 yıl önce Şikayet Et
    Tarih, o sanatın ve sanatçısının nerelerde tüketildiğini de kayda geçer.
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim şu adamı muhatap alıp cevap vermeye bile gerek yok.
    Cevapla
  • MİSAFİR 7 yıl önce Şikayet Et
    Neden EVET demeliyiz. Kılıçdaroğlu çok güzel bir şekilde açıklamış.Kendisi dışında başka insanların görüşlerine değer vermeyenlere karşı EVET
    Cevapla
  • MİSAFİR 7 yıl önce Şikayet Et
    Bakarmısın Kılıçdaroğlu'nun şu yaptığına sırf kendisi gibi düşünmüyor istediğini yapmadı diye adamı sanatçılıktan attı. Allahtan şu an başımızda bu zihniyete sahip bir insan yok. Bu CHP iktidar olsa gene 28 şubat günlerine döneriz herhalde çünkü gördüğüm kadarı ile bu zihniyet hiç değişmemiş.
    Cevapla
  • tito 7 yıl önce Şikayet Et
    bizde sana siyasetçi demiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den 'boş koltuk' tartışmalarına ilişkin ilk açıklama
Ali Koç'tan, TFF ve Galatasaray'a çok ağır sözler!