Esed gözünü kararttı! Suriye haritadan silinir

Hırvat basınına mülakat veren Esed, muhaliflerin yenilgiye uğratılmaması halinde Suriye'nin haritadan silineceğini söyledi.

Esed gözünü kararttı! Suriye haritadan silinir
Esed gözünü kararttı! Suriye haritadan silinir
GİRİŞ 06.04.2017 11:14 GÜNCELLEME 06.04.2017 11:21
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Hırvat basınına mülakat veren Esed, ülkesindeki muhalif grupların yenilgiye uğratılmaması hâlinde Suriye'nin haritadan silineceğini söyledi.

Esed, muhalif gruplara karşı kazanılacak zaferin, onları destekleyen tüm devletlere karşı elde edilecek bir zafer olacağını vurguladı.

KAZANAMAZSAK...

Beşar Esed, Hırvatistan'da yayınlanan Vecernji List gazetesine verdiği mülakatta, " Ne olursa olsun, zaferden başka bir seçeneğimiz yok. Zira bu savaşı kazanmazsak, Suriye haritadan silinir" dedi.

YORUMLAR 51
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeyi ülkemize gelen mültecilerden ibaret sanmayı bırakalım artık adamlar 6 senedir bir şekilde ayakta
    Cevapla
  • dadas 7 yıl önce Şikayet Et
    Nusayriler Irak'ın Şii bölgesine gidecekler.İraktaki sunnulerde Suriye'ye yerleşecek.Yildizlar böyle söyledi.
    Cevapla
  • Alican 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu akılsız bu saatten sonra hala suriye demeye utanmıyormu?Hani suriye dediği devlet neredeymiş?Çoğu topraklarını terketti gitmeyenleri ise Feci ölümler bekliyor kimyasal gazlarla bombalarla hayatlarını kaybediyor..Cani herif etrafında bir avuç şakşakçı ateist ve şii teröristlerden başka kim kaldı?
    Cevapla
  • Egeli 7 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Suriye diye bir ülke kaldı ismi var cismi yok liderliğin uğruna masum kanı döktün insanlığı katlettin ülkeni yerle bir ettin ülkeni böldün parçaladın zalim eli kanlı bir lidersin döktüğün kanda boğul inşallah
    Cevapla
  • İnsanlık 7 yıl önce Şikayet Et
    Suriyede yaşanları çok yanlış biliyoruz arkadaşlar Suriye'de dış ülkelere tarafından yani ingiltere Amerika ve deaş ( Amerika israil çıkartaması) Suriye alevi Sünni ve hiristiyan ların yıllardır iç içe kardeşçe yaşadıkları şehirdir. Bu ülke Amerika ile iş birliği yapmadığı için bu duruma geldi Amerika petrol ü almak için ve Müslümanlığı bitirme çabasında. Ama suriye de neler oluyor hepimiz bilmiyoruz. Bakın 9arap ülkesi müslüman ülke hep savaş. Kalmayalım böle şeylere. Suriye gerçekleri yazım araştırın görün. Bunu unutmayın hiç bir yahudi çıkarı yoksa Müslümana yatdımetmez........
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Muhalif dediklerin o topragin insani. Sen suriyede rusya nin abd nin usler kurmasina , kafielerin ateist teror orgutlerini bolgeye yerlestirmesine sebep oldun. Suriye icin muhalifler mi tehtid yoksa arap turkmen kurtleri kolelestirmek isteyen kafir haclilar mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi
Merkez Bankası'ndan 'kira zammı' açıklaması! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat