'Erdoğan' belgeseli izleyiciyle buluşuyor

Kanal 7 ve Ülke TV tarafından hazırlanan ve bugüne kadar Erdoğan hakkında hazırlanmış en detaylı belgesel olan ‘Milletin Adamı Erdoğan’ belgeseli izleyici ile buluşuyor

GİRİŞ 08.04.2017 15:53 GÜNCELLEME 09.04.2017 07:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zorluklarla, mücadelelerle dolu siyaset hayatını anlatan ‘Milletin Adamı Erdoğan’ belgeseli 8 Nisan'da Kanal 7 ve Ülke TV'de izleyici ile buluşacak.

6 BÖLÜMLÜK BELGESEL SERİSİ

Erdoğan'ın hayatını anlatan en uzun soluklu belgesel olma özelliğini taşıyan  ‘Milletin Adamı Erdoğan’ Kanal 7'nin arşivinden ve 30'u aşkın seçkin tanıkla zenginleştirildi.

Belgesel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çocukluğundan aile hayatına, siyasete ilk girdiği yıllardan Cumhurbaşkanlığı dönemine kadar geniş bir dönemi ayrıntılarıyla izleyicilere sunacak.

İŞTE YAYINLANACAĞI TARİH VE SAAT

6 bölümden oluşan ‘Milletin Adamı Erdoğan’ belgeselinin ilk bölümü 08 Nisan Cumartesi akşamı saat 21:30’da Ülke TV’de, 00:15’te Kanal 7’de ekrana gelecek ve Cumartesi’den Perşembe’ye her akşam Ülke TV’de ve Kanal 7’de.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • suskun44 7 yıl önce Şikayet Et
    Fatihin Yavuzun liderliğini göremedik şükür onlar gibi bir lideri gördük yaşadık
    Cevapla
  • Kayıhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Milletin ve kalplerin adamı seviyoruz seni Koca Reis
    Cevapla
  • Turke hediye 7 yıl önce Şikayet Et
    Sadece turklere degil ummete bi hediye Fatih gibi Hadislerle mujdelenen Fatih ten sonra Turkler vesilesiyle ummete ikinci hediye kalp gozu acik olup goren gozlere ama...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdullah Ağar PKK'ya dev operasyon öncesi uyardı: Bu şeytanlık inşallah olmaz!
Yerli otomobili Togg zırhlandı