Sevgilisine kızdı önüne geleni vurdu!

İstanbul Bahçelievler’de sevgilisiyle tartışan 21 yaşındaki saldırgan sokağa çıkıp önüne gelen ateş etti, 2’si ağır 6 kişi yaralandı. Saldırgan kaçtı.

GİRİŞ 14.04.2017 13:54 GÜNCELLEME 14.04.2017 14:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bahçelievler'de sevgilisiyle tartışan 21 yaşındaki saldırgan sokağa çıkıp önüne gelen ateş etti,  2'si ağır 6 kişi yaralandı. Saldırgan kaçtı. Sevgisiyle tartıştıktan sonra caddeye çıkan saldırgan önüne gelene ateş açtı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri caddede kanlar içinde yatan 6 yaralı buldu. Yaralılardan 2'sinin durumu ağır. Gasp suçundan girdiği cezaevinden, cezasının bitimine 1 yıl kala yeni infaz yasasından faydalanarak çıkan saldırgan kayıp.

Polis, dün gece 21.00 sıralarında meydana gelen olay sonrası kayıpları karışan Eray Aygün adlı saldırganı yakalamayı çalışıyor. Aygün'ün cezaevlerindeki yoğunluğu ortadan kaldırmaya yönelik olarak çıkarılan infaz yasasından faydalanarak cezaevinden çıktığı tespit edildi.

ÖNCE SEVGİLİSİYLE SONRA SOKAKTA KARŞILAŞTIĞI KİŞİLERLE

Olay dün akşam 21.00 sıralarında Bahçelievler Şirinevler Mahmutbey Caddesi üzerinde meydana geldi. Sevgilisiyle tartışan 21 yaşındaki Eray Aygün dışarı çıktıktan sonra 2 kişiyle bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Görgü tanıkları anlattıklarına göre   belinden silahını çıkarıp ateşleyen Aygün tartıştığı 2 kişiyi vurdu.. Caddede yürümeye devam eden saldırgan bu kez 4 kişilik bir grubun üzerine kurşun yağdırdı. Aygün'ün bu kişeleri de "ne bakıyorsunuz" diye bağırdıktan sonra vurduğu öğrenildi. 

POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ CADDEDE 6 YARALI BULDU

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri 2'si ağır 6 yaralıyı Bakırköy ve Bahçelievler'deki hastanelere kaldırdı. 

1 SENE KALA CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞ

Polis Aygün'ün cezaevlerindeki yoğunluğu ortadan kaldırmaya yönelik olarak çıkarılan infaz yasasından faydalanarak cezaevinden çıktığını tespit etti. Gasp suçundan cezaevinde olduğu öğrenilen Aygün'ün cezasının bitimine 1 sene kala tahliye edildiği öğrenildi. Olay sonrası kayıplara karışan Eray Aygün'ü yakalama çalışmaları devam ediyor. 

YORUMLAR 7
  • SuatE 7 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam idam
    Cevapla
  • Abdurrahman 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlari hucreye koyacaksin senelerce
    Cevapla
  • haydar 7 yıl önce Şikayet Et
    şu sürekli suç işleyen kırolar için idam şart
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    gereksizler
    Cevapla
  • demir ersoy 7 yıl önce Şikayet Et
    Ceza evleri ıslah evleri deyil çıkanların hemen hemen hepsi tekrar suç işliyor caydırıcılığı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama