Feyzi İşbaşaran'dan korkunç provokasyon

Provokatör Feyzi İşbaşaran referandum sonuçlarını hazmedemediği için skandal cümleler sarf etti.

Feyzi İşbaşaran'dan korkunç provokasyon
Feyzi İşbaşaran'dan korkunç provokasyon
GİRİŞ 17.04.2017 07:48 GÜNCELLEME 17.04.2017 07:48
Bu Habere 306 Yorum Yapılmış

 ''Cumhurbaşkanına alenen hakaret'' ve ''tehdit'' suçlarından 6 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Feyzi İşbaşaran bu kez de iç savaş çağrısı yaptı.

Kısa bir süre tutuklu kalan İşbaşaran, provokasyonlarına kaldığı yerden devam ediyor. Daha önce de Türk toplumunun değer yargılarına hakaret eden bu şahıs dün de çok kışkırtıcı cümleler sarf etti. 

Provokatör İşbaşaran'ın attığı tweet:

 

 

YORUMLAR 306
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc kendi provakasyonunu kendi başına geçirsin İnşaaallah
    Cevapla
  • Cansu 7 yıl önce Şikayet Et
    Feyziiiii atı alan Üsküdar'ı geçti.Feyziiiiii Fetö ile kaç defa seçimlerde hile yaptınız herkesi kendin gibi mi görüyorsun.O zamanlar savcı ve hakimlerle bunu yapıyordunuz.Şimdi ise bağımsız ve de tarafsız hakimlerimiz var Feyziiiiiii.
    Cevapla
  • Gülendam 7 yıl önce Şikayet Et
    Değil silahlı mücadele, hakaret dahi doğru değildir. 15 Temmuz Darbesi'nde Sayın Erdoğan halkı sokaklara ve meydanlara çağırdı ama elinize silah alın dedi mi? Demedi. Darbecileri Sayın Erdoğan eline silah mı alıp gidip yakaladı. Hayır. Bu ülkenin polisi, savcısı var. İşi onlara bıraktı . Hepsi tek tek yakalandı ve cezalarını çekiyorlar. Azıcık mantık lütfen. O işleri güvenlik güçlerine bırakalım. Herkes işini yapsın. İşi ehline vermek gerekir. Halk Sayın Erdoğan'a başkanlık görevi vermişse kabul edilmeli. Aksi davranışlar kesinlikle kabul edilemez. Hukuksuz, kanunsuz ve demokrasi dışı tüm davranışlar ancak hainliktir. Bu ülkeye ihanettir. Allah da affetmez. Bu millet de affetmez.
    Cevapla
  • Nilüfer 7 yıl önce Şikayet Et
    Sokaklara çıkıp eline silah almak , ancak en hafif ifadeyle beceriksiz ve haddini bilmezlerin yapacağı iştir. Hukukun üstünlüğüne ve demokrasiye sırtımızı dönersek , ülkemiz kaybeder. Çocuklarımız kaybeder. Bizler birbirimize silah doğrultursak, kesinlikle her şeyini kaybedenlerden oluruz. Saygı, hoşgörü ve kazananı tebrik etmek insanı yüceltir . Demokrasi ve hukuk herkese lazım vesselam.
    Cevapla
  • Gülbahar 7 yıl önce Şikayet Et
    Millet demokrasiden yana tavır almıştır. Sayın Erdoğan iyi bir siyasetçi. Daha iyisi varsa çıksın karşısına , kimse itiraz etmez. Isteyen gelecek seçimlerde adaylığını koysun. Silaha gerek yok. Seçilme hakkını elinden mi aldılar ? Hayır . Seçme hakkını mı aldılar ? Hayır. O halde lütfen çekilin beriye . Iyi siyaset yapan, ülkeye faydalı hizmet yapacak insanlar yönetsin ülkemizi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı